O călătorie imposibilă pentru mulți, dar nu pentru ei.

Un grup de studenți din Școala Ineteranțională de Taekwan-Do și din Școala Internațională de Mass-Media au făcut o călătorie în satul Leușeni.

 

În data de 26 iulie 2013 a început o călătorie în echipe a cîte 5 studenți, în locălități în care nu sunt biserici. Acestă echipă trebuia să plece la Leușeni. Călătoria a început cu traversare a 12 km pe jos, apoi sa oprit o mașină care i-a dus pînă la Orhei, de acolo au continuat drumul pe jos, din cauza că nu li se permite să aibă bani cu ei, dar distanța atinge 170 de km. Ajungînd seara tîrziu nu au găsit adăpos și fiind amenințați au plecat în pădure să doarmă. Au desfăcut cortul și dormit acolo.

Dimineața viitoare au început să vestească oamenilor Evanghelia. În ziua aceea peste 90 de oameni au auzit Evanghelia, iar aproximativ 200 au primit ziarul creștin „Liber”. Și după aceea au făcut o prezentarea pentru copii care se strînseseră, earau aproximativ 15.

Duminica au fost la biserica din Negrea acolo au mărturisit despre lucrarea pe care au făcuto.

 

Și de acolo s-au întors la Vatici. Astfel au sfîrșit ei lucrarea.  

 

Păstoresc Biserica Bunavestire din Chișinău, predau Cuvântul lui Dumnezeu la Institutul de Studiu Biblic Inductiv din Eurasia și conduc Asociația „Învățătură din Cuvânt – Precept Ministries” din Moldova. Împreună cu soția mea Anastasia, avem trei copii. Din Aprilie 2007 am oferit răspunsuri din Biblie pe acest site la întrebări adresate de cititori. Mai mult despre mine citiți aici.