Poze de la nunta lui Tanea Colesnic cu Ajai

Pentru că mulţi din cititorii acestui portal o cunosc bine pe Tanea Colesnic am găsit că este bine să plasez câteva poze de la nunta ei cu Ajai care a avut loc ieri, în Kathmandu, Nepal.

Nunta lui Tanea si Ajai in Nepal

În luna ianuarie, Tatiana împreună cu prietena şi colega ei Valentina Stepaniuc am venit în Nepal pentru a pregăti timp de patru luni un grup de profesori de limbă Engleză din această ţară în vederea predării după metoda şi manualul EFNL (English for a New Life). Printre studenţii lor a fost şi Ajai, care în acelaşi timp este student la Institutul de Studii Biblice Inductive din Nepal şi administrează la un orfelinat unde se îngrijeşte de 17 copii orfani.

Ieri, 11 decembrie  2009, a avut loc nunta lui Ajai şi Tanea şi eu am avut bucuria şi onoarea să fiu cu ei şi să oficiez cununia lor.

Nunta lui Tanea si Ajai in Nepal

Nunta a fost în incinta Bisericii SARA care este păstorită de Tej Bahadur Rokka şi au fost prezenţi mulţi nuntaşi, toţi foarte bucuroşi de căsătoria lui Ajai şi Tatiana.

Nunta lui Tanea si Ajai in Nepal

Apoi am fost serviţi toţi cu bucate gustoase de nu se mai termina rândul la ele.

Nunta lui Tanea si Ajai in Nepal

Toţi cei prezenţi au împărătăşit bucuria lui Tanea şi Ajai şi au venit cu urări şi cadouri frumoase.

Aici, la comentarii, vreau să le ofer posibilitatea tuturor prietenilor lui Tanea să scrie felicitările lor.

De asemenea, vă îndemn să ne rugăm todeauna pentru lucrarea de misiune care le stă în faţă lui Tanea şi Ajai de acum înainte în această ţară.