Sunt OK cu mine, nu sunt OK cu marșul LGBT

Mâine, comunitatea LGBT din Moldova planifică să desfășoare, la Chișinău, marșul Pride Moldova 2019. Sloganul lor din acest an este “Sunt OK cu mine, nu sunt OK cu ura”.

Deci, ei numesc ură atitudinea negativă a oamenilor față de modul lor de viață și manifestarea lor în spațiul public. Reisese că, dacă eu am o atitudine negativă față de fumat și fumatul în spațiul public, este asta necesar ură? Nicidecum. Biblia rămâne foarte clară cu privire la homosexualitate, lesbianism și schimbare de sex – este PĂCAT. Și punct. Haideți să nu fim mai deștepți decât Dumnezeu, încercând să tolerăm acest mod de viață.

Chiar zilele acestea am studiat, la sesiunea din Ucraina, capitolul 19 al cărții Judecători. Acolo se relatează un eveniment care s-a întâmplat într-o seminție din Israel. Un bărbat cu soția lui au ajuns într-un oraș și au rămas acolo peste noapte la un om necunoscut. Iată ce s-a întâmplat mai departe:

„Pe când se veseleau ei, iată că oamenii din cetate, niște fii ai lui Belial, oameni stricați, au înconjurat casa, au bătut la poartă, și au zis bătrânului, stăpînul casei: „Scoate pe omul acela care a intrat la tine, ca să ne împreunăm cu el”. Stăpânul casei a ieșit la ei, și le-a zis: „Nu, fraților, vă rog să nu faceți un lucru așa de rău; fiindcă omul acesta a intrat în casa mea, nu săvârșiți mișelia aceasta” Judecători 19:22-23.

Stăpânul casei a numit intenția acestor bărbați drept lucru rău și mișelie. În cartea Levitic 18:22 Dumnezeu numește relația între persoanele de același sex urâciune:

“Să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urâciune.”

Așadar, Dumnezeu condamnă homosexualitatea. Cu toate acestea, pentru cei ce practică acest păcat există speranță. Dumnezeu este puternic să-i elibereze și să-i vindece.

Există multe mărturii ale oamenilor, care au scăpat de homosexualitate. În luna martie am discutat cu slujitor al Evangheliei, care a practicat homosexualitatea dar, după ce a crezut în Domnul Isus și s-a pocăit, s-a lepădat de această patimă. În prezent, el îi ajută pe alți oameni cu așa probleme să se elibereze.

Trebuie să o spun, că sunt contra mitingurilor de protest cu caracter agresiv, dar salut mitingurile cu caracter pașnic. Eu mă rog ca Dumnezeu să zădărnicească marșul LGBT de mâine și să dea pocăință acestor oameni.