(VIDEO) MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI scumpului nostru învățător, VASILE FILAT!

Cu multă recunoștință în inimi, întreaga echipă Moldova Creștină urează MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI scumpului nostru învățător, păstor, mentor, conducător în lucrare, Vasile Filat!

La Mulți Ani învățătorului nostru, Vasile Filat!

Întreaga echipă primește călăuzire, creștere, echipare pentru lucrare, dar nu doar atât. Sunteți o binecuvântare pentru fiecare din noi personal. Cunoașteți pe fiecare în parte, vă rugați pentru fiecare în parte și ne învățați pe fiecare în parte. Cu toții am fost atât de privilegiați să vedem dragostea dvs. atât de aproape, căldura și blândețea dvs., ca un tată cu copiii lui. Așa vedem și simțim toată dragostea cu care ne slujiți.

Aveți o inimă deosebită, aleasă. Dorința de a-L cunoaște pe Hristos și roadele care izvorăsc din creșterea în această cunoaștere inundă viața dvs. și sunt un exemplu viu pentru noi. Cât de mulți duc lipsă de mentori, de învățătură, iar noi suntem atât de binecuvântați să avem un învățător ca apostolul Pavel. Nu cred că vom putea vreodată deplin să ne exprimăm recunoștința, pentru că investiția dvs. este de așa mare preț!

Ne rugăm să aveți multă bucurie încă aici pe pământ din toată slujirea mare și investiția în viața oamenilor. Ucenicii să vă aducă multă bucurie! Familia dvs., care ne este atât de dragă și scumpă inimii, să fie inundată de bucurii multe și pace!

Cu toată admirația, recunoștința, dragostea și respectul nostru,

Echipa Moldova Creștină.

Vă purtăm în inimă și vă prețuim foarte mult!

La Mulți Ani!