Molestarea copiilor de către homosexuali crește!

Homosexualii și molestarea copiilor
Acest raport a fost semnat de Family Research Institute, iar mai jos puteți citi varianta tradusă a celor scrise în acest raport, cât și spre final, concluziile personale pe care mi le-am făcut în urma acestui studiu.

Trei date cruciale:

 • Homosexualii alcătuiesc mai puțin de 2% din adulţi
 • Mai mult de 90% din cei care molestează copiii sunt de sex masculin
 • Raportul Gay-ilor – 23% din gay au declarat că au avut sex cu băieţi mai mici de 16 ani;
 • 7% din gay au întreținut relații sexuale cu băieţi de până la 13 ani.

De la date la realitatea disproporționată:

 • Raportul Mondial cu privire la Respectarea Drepturilor Omului2010 – aproximativ 150 milioane fete și 73 milioane băieți “au fost supuși violului sau altui fel de violență sexuală”
 • Rapoarte din SUA, Canada – rata dintre violul fetelor și al băieților este la fel aproximativ  2:1
 • De la 25 – 40 % din molestări sunt, astfel, de același sex, ceea ce indică un număr mult mai mare decât procentajul homosexualilor

Molestare Homosexuală printre cei care dețin Poziții de Autoritate:

 • ~ 43% de raporturi sexuale între profesori și elevi
 • ~ 50% de raporturi sexuale între părinții adoptivi și copiii adoptați
 • 21 scandaluri cu privire la raporturi sexuale în casele de îngrijire a persoanelor cu dizabilități – 71% erau de același sex

Sex cu proprii copii:

 • Părinți homosexuali – 18%
 • Părinții heterosexuali – 0,6%

În concluzie: Este imposibil ca în urma datelor prezentate în acest raport să nu se observe că pericolul de molestare a copiilor crește, în general, iar numărul homosexualilor implicați în aceasta este mult mai mare decât oferă datele oficiale.

Realitatea cu privire la homosexualii care se află în poziții de autoritate față de victimile lor, cum ar fi relația profesor – elev a fost, cu mare regret, dovedită și în țara noastră, în cazul profesorului de limbă română din sat. Dobruja Veche Sângerei, care a molestat mai mulți minori care îi erau elevi. Sentința  care a primit-o? 5 ani de închisoare!

Un alt caz a avut loc recent într-un sat din raionul Ialoveni. Potrivit cu http://www.jurnal.md un băiat de 9 ani a fost violat 2 zile la rând de trei tineri. Îngrijorarea sătenilor este argumentată, pentru că se poate întâmpla oricui, iar pedeapsa aplicată pedofililor nu corespunde cu gravitatea faptului comis și consecințele ce vin în viața victimelor.

Realitatea dură este că numărul celor ce practică homosexualitatea crește în țara noastră și în cele mai multe cazuri crește din cauza abuzurilor sexuale asupra copiilor, adolescenților și tinerilor. Conform analizei efectuate de angajații Procuraturii Generale numărul de cazuri de abuz față de copii a crescut de la 459 în 2009 la 550 în 2010.

Atâta timp cât societatea nu ia atitudine față de răspândirea homosexualității și solicitarea tot mai intensă a așa-numitor “drepturi” ale celor care practică homosexualitate, pericolul nu rămâne același, el crește!