Portalul Moldova Creștină are un nou design

Dragi prieteni, cu prilejul aniversării de 10 ani de la fondarea site-ului Moldova Creștină, am decis să vă facem o surpriză. Acesta are un nou design, care, sperăm mult, o să vă bucure ochiul și o să vă ajute să navigați mai ușor.

Am operat și câteva modificări.  Am renunțat la Știri în format text și la Blogosferă. Ne vom limita doar la știri în format video, pe care le producem în cadrul Moldova Creștină TV. În schimb, am introdus compartimentul Mărturii. Dorim, astfel, să împărtășim cu dumneavoastră mărturiile oamenilor din țara noastră care slujesc, cu pasiune, în câmpul Evangheliei atât în Moldova, cât și peste hotarele ei.

Un alt compartiment nou se numește Oportunități. Întreaga noastră echipă este implicată în diverse proiecte, de aceea ne-am propus să vă facem cunoscute domeniile în care vă puteți implica cu noi. La momentul actual am lansat un landing page pentru Taekwon-Do, iar pe parcurs vom actualiza pagina cu noi oportunități, la fel de atractive.

Întrucât ne dorim din tot sufletul ca vizitatorii noștri să studieze profund Cuvântul lui Dumnezeu, am lansat opțiunea de înregistrare la un grup de studiu biblic. Pentru aceasta este nevoie să faceți click pe butonul “Înregistrează-te” din josul paginii, să alegeți cursul pe care doriți să-l studiați și să comandați manualul, completând un formular simplu. La scurt timp, operatorul nostru va lua legătura cu dvs. prin email sau telefon și vă va comunica toate detaliile necesare.

Sperăm să vă placă surpriza și ne vom bucura dacă ne veți lăsa un feedback prin intermediul formularului de contact. De asemenea, vom aprecia rugăciunile voastre pentru echipa site-ului și ziarului Moldova Creștină. De asemenea, ne puteți face o donație online.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!