Moldova, ai nevoie de Dumnezeu!

În acest an pentru prima dată voi participa şi eu la alegerile prezidenţiale organizate în ţara noastră. Ştiu că mulţi elevi, studenţi sunt în aceeaşi situaţie şi se confruntă cu dilema cui să-şi dea votul. De aceea, am hotărît să îmi expun şi eu părerea cu privire la acest subiect.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2016
ALEGERI PREZIDENTIALE 2016

Încă de mică ţin minte că la conducerea ţării era partidul comunist, nu pot spune nimic rău sau bun din ceea ce au făcut în cei 8 ani de guvernare, pentru că eram prea mică. Însă cu precizie îmi aduc aminte despre evenimentele din 7 aprilie 2009, cînd multă lume s-a adunat în Piaţa Marii Adunării Naţionale pentru a protesta împotriva guvernării. S-au întîmplat multe lucruri, însă una ştiu precis, societatea nu era mulţumită de guvernarea condusă de partidul comunist. Ştim şi din istorie cîte persecuţii au avut creştinii aflaţi sub guvernarea comunistă: arestaţi, pedepsiţi cu moartea, persecutaţi. Îndemn cititorii să nu-și dea votul pentru candidatul acestui partid sau a celui socialist, care în sine cuprinde ideologia comunistă.

Timp de 7 ani Moldova a cunoscut instabilitate politică, guverne schimbate, cîţiva ani fără preşedinte, ca apoi să vină la putere actuala guvernare. Sunt recunoscătoare, pentru că o perioadă au încercat să aducă stabilitate politică şi economică în ţara noastră, însă mulţi din cei aflaţi la guvernare s-au compromis în multe lucruri şi au pierdut încrederea oamenilor.

Acum, cînd suntem în prag de alegeri, toţi caută un canditat care va satisface interesele societăţii. Mă bucur enorm de mult că cunosc un aşa om, care şi-a depus candidatura la funcţia de preşedinte a Republicii Moldova şi anume domnul Valeriu Ghileţchi. Ştiu că viitorul ţării depinde de alegerea noastră, iar acum Moldova are nevoie de un om integru, temător de Dumnezeu, care îşi va sacrifica interesele personale spre binele socieţăţii. Îndemn toţi cetăţenii Republicii Moldova să susţinem candidatura deputatului independent Valeriu Ghileţchii în data de 30 octombrie 2016 pentru un viitor prosper al ţării noastre.

Moldova, ai nevoie de Dumnezeu!