MOLDCELL: Portabilitate vs. infedilitate conjugală?

Compania Moldcell a lansat recent mai multe spoturi video publicitare care promovează portabilitatea. Salut acest serviciu nou pe piața Moldovei, dar sunt foarte nemulțumit de conținutul spotului de mai jos. 

Trecerea la alt operator de telefonie mobilă e comparată cu schimbarea partenerului de căsătorie. Acest truc publicitar mi se pare unul foarte nereușit, lipsit de bun simț și ofensator. De ce Moldcell n-ar folosi teme care, din contra, ar contribui la zidirea instituției familiei? 

Ce părere au vizitatorii acestui portal?

Vitalie Marian

Sunt coordonator al facultății de jurnalism la International Mission School Precept Ministries Eurasia, membru al Bisericii Buna Vestire din Chișinău. Sunt student în cadrul Institutului de Studii Biblice Inductive din Moldova Precept Ministries Moldova. Coordonez funcționarea portalului Moldova Creștină și moderez emisiunea Actual la Moldova Crestina TV. Sunt blogger creștin cu o experiență de 5 ani. Sunt căsătorit din anul 2002 cu Oxana Marian iar în anul 2013 Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un copil pe numele Robert.