Misiunea Școlii de Taekwon-Do și Mass-Media în satul Ulmu (part II)

A doua zi a fost plină de evenimente de neuitat pentru studenți. Dimineața ei au făcut curat în ograda doamnei care i-a găzduit. Doamna Mariana a rămas foarte impresionată de faptul că ei au reușit să facă mult lucru într-un timp scurt.

După un efort depus la maxim, ei au hotărit să se odihnească. Așa că studenții au profitat de acest timp. Seara ei au avut parte de un frigărui, care l-a organizat doamna Mariana. Împreună cu familia ei, studenții, au avut ocazia să le vorbească despre Dumnezeu și despre viața veșnică căpătată prin credință în Dumnezeu. Familia ei a fost foarte receptivă la Cuvântul lui Dumnezeu și chiar au fost deacord să se roage împreună cu ei.

După părtășia cu familia doamnei Mariana, studenții au pornit la evanghelizare prin satul Ulmu. Pe drum ei au distribuit ziare sătenilor, dar au și vorbit cu ei despre Domnul Isus. Pe drum ei au întîlnit o doamnă, care s-a bucurat mult de prezența lor  în sat. Ea i-a învitat la ea acasă. De la doamna  Efrosinea, studenții au aflat că în sat sunt mulți martori ai lui Iehova, avind și o casă a Regatului acolo. Atitudinea oamenilor din sat este foarte negativă cu privire la martori.

După multă umblare prin sat, studenții s-au îndreptat spre stadionul satului. Acolo ei au întîlnit mulți copii și adolescenți, care se jucau fotbal. Studenții au vorbit cu ei și i-au invitat la programul de duminică dimineața. Ei au fost foarte receptivi la toată informația oferită de studenți.

Evanghelizarea a  fost una de succes, întrucît mulți oameni au aflat despre Dumnezeu și despre ce poate oferi El. Așa a finisat a II-a zi.

Duminică dimineața, studenții s-au îndreptat spre stadionul satului pentru a face o demonstrație și a vorbi copiilor despre Isus. A fost o mică întristare, în acea dimineață nimeni nu a venit la ora stabilită. Însă studenții nu s-au descurajat, ei s-au rugat, iar mai tîrziu Dumnezeu i-a binecuvintat cu  10 copii, care au fost parte de un spectacol, de care nu au mai avut parte. Copiii au fost foarte impresionați de acest lucru, au fost motivați să se înscrie la grupele de Taekwon-Do din Chișinău și din satele din apropiere.

Această experiență i-a motivat mult să lucreze cu copii mai departe. Studenții mulțumesc lui Dumnezeu pentru că i-a ocrotit în drum și i-a ajutat să ajungă cu bine la locul destinat.” Prin această călătorie Dumnezeu Și-a arătat dragostea Lui și grija față de noi ”- Victor Condorachi. Așa a finisat cea de a doua călătorie a studenților în satul Ulmu.