Mihai Cioban din clubul de taekwon-do „Dunamis” a fost decernat cu titlul ” Arbitrul anului” la Gala FNT 2013

   În data de 14 decembrie, Federaţia Naţională de Taekwon-do GTF a organizat Gala de Taekwon-do 2013, decernînd premii celor mai buni sportivi, antrenori, arbitri, cluburi şi celui care a depus cel mai mare efort în promovarea valorilor spirituale.

Clubul “Dunamis”, care activează în mai multe localități din țară, s-a ales cu unul dintre aceste merite şi anume titlul de Arbitru al anului 2013 cu care a fost desemnat Cioban Mihai, antrenor în cadrul clubului. Ne bucurăm foarte mult pentru el, îi aducem sincere felicitări și îi urăm atât lui, cât și întregului colegiu de arbitri ca să fie în continuare corecți, imparțiali și echitabili, ca înaintea lui Dumnezeu.

Mulţumim Domnului pentru acest rezultat frumos și ne rugăm ca să ne binecuvânteze Dumnezeu și în continuare cu rezultate frumoase, cu sportivi de performanță care să fie credincioși Domnului nostru Isus Hristos.

Mulţumim mult președintelui și antrenorului principal al clubului, Curbet Ghenadie, pentru efortul pe care îl depune în fiecare an, mulţumim organizatorilor acestui eveniment și nu în ultimul rând , părinților.