Mesajul Homosexual

Natura dezordonată a homosexualității este evidentă; prin urmare, orice efort pentru a normaliza sau legaliza homosexualitatea implică minciuni şi înşelăciune pentru a obţine sprijin public. Recursul homosexual pentru sprijinul publicului include mai multe minciuni standard, care sunt repetate în mod constant de purtătorii lor de cuvânt şi prezentate publicului drept fapte dovedite:

”Homosexualitatea este înnăscută şi normală” (adesea numit argument ”născut în acest fel”).
”Homosexualitatea nu poate fi schimbată. ”
“Copiii heterosexuli nu pot deveni homosexuali.”
”Homosexualii şi heterosexualii sunt separați, dar tipuri sexuale egale. ”
”Toate dezaprobările față de homosexualitate sunt motivate de ura şi frica.”
”Homosexualitatea este echivalentă cu rasa, şi dezaprobarea homosexualității este calificată ca și rasism.”
”Homosexualii sunt victime neajutorate care au nevoie de protecție juridică specială.”
”Toleranţa față de homosexuali implică aprobarea conduitei homosexuale.”
”Sinuciderea şi problemele de sănătate mintală ale homosexualilor sunt cauzate de dezaprobarea socială.”

O sarcină importantă a avocaţilor pro-familiei este de a expune falsitatea acestor afirmaţii.
Oamenii, în special liderii sociali şi politici, trebuie să ştie adevărul, şi este treaba noastră să-i informăm. Din fericire, există o multitudine de documente cu autoritate care suportă poziția pro-familiei, privind aceste subiecte; multe resurse utile sunt prevăzute în secţiunea patru.
Un alt factor care ne ajută să articulăm poziția pro-familiei este că cele mai multe argumente pro-homosexuale sunt evident lipsite de logică. Ei eșuează atât de drastic la testul onestității încât nici nu este nevoie de dovezi științifice pentru a demonstra că argumentele aduse sunt false.

Agendă? Ce fel de ”Gay” agendă?

Un exemplu de mişcăre ”gay” care este dependentă de înşelăciune este că ei insistă în mod îndrăzneț ca și cum nu ar avea nici o agendă. Activiştii homosexuali şi aliaţii lor cel mai bine posibil antrenați, ritualistic provoacă orice trimitere la Agenda ”gay” cu un ton afectat de incredulitate. ”Ce Agendă?” exclamă ei, ca și cum întreaga mişcare homosexuală, împreună cu sutele de organizaţii şi mii de activişti, toate lucrând pentru a atinge obiective politice specifice, ar fi invizibile. Ceea ce este cel mai interesant despre acest lucru nu este faptul că doresc să înşele oameni făcându-i să creadă că nu au nici o agendă, dar aceștia insistă că acest lucru este valabil și în faţa realității.
Ce ne spune aceasta despre un grup de oameni, evident, organizat şi lucrând pentru a schimba societatea, care nu numai că pretinde că nu are agendă, dar care, de asemenea, promovează această minciună evidentă ca și o tactică lider în campania lor?
Aceștia trebuie să fie ori foarte proști (dar în mod clar nu este cazul lor), sau foarte încrezători că pot face publicul să accepte această minciună.
Aceștia par a fi convinși, la fel ca propagandişti naziști care au susţinut această tactică, că, dacă ei spun minciuna suficient de lung și suficient de tare, aceasta va înlocui adevărul.
Poate că da! Nimic mai mult de o minciună este și afirmația (acum acceptată de mulţi oameni inteligenți) că homosexualitatea este un comportament perfect normal echivalent cu relațiile sexuale normale între soţi şi soţii?
Din păcate, cea mai mare parte din retorica înşelătoare folosită de mișcarea ”homosexuală” este și mai subtilă. Dacă creştinii sunt pentru a restabili respectul pentru adevăr, ei trebuie să înveţe cum să recunoască şi să expună aceste minciuni.

Lipsa de logică a argumentelor Pro „Homosexuale”

Succesul campaniei pentru propaganda aşa-numitelor ”drepturi pentru homosexuali” este un triumf uimitor al manipulării retorice. Cel care defineşte termenii controlează dezbaterea – şi, prin extensie, opinia publică. Pe această problemă termenii au fost definiți (în multe cazuri inventați) de talentații sofişti ai mişcării ”gay”.
Sofistica, trebuie de remarcat, este arta greacă veche de persuasiune prin raţionament subtil fals. Cheia pentru depăşirea sofistică este de a simplifica şi clarifica ceea ce sofiştii intenţionat au făcut complex şi vag. Acest proces începe prin definirea termenilor şi conceptelor utilizați în argumente. Făcând aceasta repede descoperi că cele mai multe argumente pledând pentru ”drepturile homosexualilor” depind de ipoteze false ascunse şi termenii în mod deliberat îndoielnici. Totul e fum şi oglinzi. Printre cele mai comune terminologii și concepte în ”drepturile homosexualilor” sunt: homosexualitatea, orientarea sexuală, heterosexismul, diversitatea, multiculturalismul, incluziunea, discriminarea, homofobia şi toleranţa.
Aceste cuvinte şi expresii sunt utilizate de sofiştii ”gay” pentru a încadra problema homosexualității ca o problemă de drepturi civile. Este un context ales ce vine în favoarea homosexualilor, în măsura în care ei înşişi se pretind ca victime şi adversarii lor ca asupritorii lor. Însă chiar şi în acest context, argumentele ”gay” sunt uşor infirmate.