Meriţi o ţară curată

În dorinţa disperată să între în Parlamentul ţării, PDM încearcă să aplică toate metodele posibile şi imposibile. Iată un comunicat de presă ce le aparţine:

Chisinau, 20 Martie 2009 — Partidul Democrat din Moldova organizează o acţiune ecologică – „Meriţi un oraş curat!”-, care se va desfăşura sîmbătă, 21 martie, cu începere de la ora 11.00, în parcul Valea Trandafirului. La acţiune vor lua parte şi membrii organizaţiei de tineret a PDM, care, prin eforturi comune, îşi propun nu doar să salubrizeze spaţiile verzi din capitală, ci şi să spună opiniei publice că cetăţenii Republicii Moldova merită să trăiască într-o ţară europeană, curată şi bine orînduită, iar ziua de 5 aprilie ne oferă şansa să contribuim la atingerea acestui deziderat.

Este frumoasă acţiunea şi este de dorit să curăţim astfel toate parcurile din oras. Dar stârneşte dubii faptul că este în campania electorală. Cunoaşte-ţi cumva să mai fi făcut PDM astfel de acţiuni înainte de campania electorală?

Amintesc că PDM este unicul partid politici din Moldova care susţine în mod deschis şi sistematic organizaţia ce promovează homosexualitatea şi desfrâul. Nici un om cu judecată, care se gândeşte la familia sa şi la viitorul copiilor săi nu poate şi nu trebuie să-şi dea votul pentrua PDM.

Este adevarat că merităm un oraş curat, dar curaţit în primul rând de imoralitate şi perversiune.