MARATONUL „HEAVEN RUN – ALEARGĂ PENTRU CER” 2022

Duminica, 30 octombrie, ora 14:00, Biserica “Buna Vestire” din Chișinău invită la cea de-a doua ediție a maratonului HEAVEN RUN – ALEARGĂ PENTRU CER.

Heaven Run este un răspuns creștin la sărbătoarea păgână Halloween, prin care sunt promovate vrăjitoria și cultul morții. Ne propunem să oferim copiilor și tinerilor o alternativă sănătoasă, din punct de vedere spiritual și fizic, prin organizarea unei curse de alergare. O alergare pentru valorile creștine, pentru cauza lui Dumnezeu, pentru Cer.

Evenimentul va debuta cu un program muzical, după care participanții vor alerga în jurul lacului din parcul Valea Morilor. Câștigătorii vor fi premiați cu medalii și hanorace stilate iar cel mai bun alergător va fi premiat cu o foaie gratuită la cea mai populară tabără creștină de limbă engleză, organizată de partenerul nostru – Asociația “Engleza pentru o viață nouă”. Toți participanții la mini-maraton vor pleca acasă cu diplome de participare și reduceri la cursuri de limbă engleză. Din program nu va lipsi masa caldă și multe alte surprize frumoase.

Sunt invitați la maratonul Heaven Run doritori de toate vârstele. Este important ca alergătorii să aibă asupra lor o haină de culoarea albă sau un tricou alb peste haina exterioară.

Programul va dura între orele 14:00-16:00. Vizitați pagina oficială a evenimentului pentru actualizări. Locația – Parcul Valea Morilor, scuarul de lângă scările USM, în partea de jos a treptelor de granit.

Date de contact:
Biserica “Buna Vestire”
or.Chișinău, str. Vasile Alecsandri, 133
Facebook/Instagram: @bunavestire.chisinau
http://www.bunavestirea.md
Tel.: +373 60 710027 (Vitalie Marian)