Maratonul de rugăciune pentru țară și biserici

“Caut printre ei un om care să înalțe un zid și să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea pentru țară…“(Ezechiel 22:30)

Uniunea Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste din Republica Moldova organizează un maraton de rugăciune pentru țară și biserici. Creștinii sunt îndemnați să se alipească acestei inițiative și să stea în spărtură înaintea lui Dumnezeu pentru țară.

“Pandemia de Covid-19 este în apogeu. Unii au pierdut pe cei dragi. Cei mai mulți nu au pace în suflet! Țara este dezbinată și lovită de criză politică și economică. Lupta spirituală se desfășoară în aceste vremuri pe pământ. Oamenii au nevoie de Dumnezeu! Vino să ne rugăm împreună!”, se menționează în comunicatul Uniunii.

Maratonul de rugăciune se va desfășura online, duminica, 25 Aprilie, în intervalul orelor 17.00-21.00. Evenimentul va fi transmis în direct pe pagina de YouTube al Uniunii Baptiste din Moldova.
21 de pastori din Moldova, România, Ucraina și SUA se vor conecta pe calea Internetului pentru a prezenta nevoile de rugăciune și pentru a se ruga.

Ei vor mijloci pentru cei înălțați în dregătorii, trezirea spirituală a oamenilor, pentru unitatea și creșterea duhovnicească a credincioșilor, pentru slujitorii în Evanghelie, pentru situația în jurul pandemiei Covid, precum și alte nevoi.

Pentru mai multe detalii consultați pagina http://www.baptist.org.md