Maraton de alergare HEAVEN RUN la Valea Morilor (26 octombrie, ora 14:00)

În Chișinău se organizează pe data de 26 octombrie un eveniment numit HELL RUN, la grădina botanică. HELL din limba engleză înseamnă iad, iar RUN înseamnă alergare sau cursă. Deci, HELL RUN s-ar traduce alergarea iadului, cursa pentru iad sau alergare pentru iad. Evident, și aceasta este o manifestare a luptei spirituale.

Ne-am gândit să dăm un răspuns, o replică la acest eveniment. Ne-am gândit să organizăm o cursă care să se numească HEAVEN RUN, cursa cerului, alergarea pentru cer. Vom da o alternativă sănătoasă, creștinească acestui eveniment. Suntem siguri că sunt încă mulți alții indignați de astfel de evenimente deschise de promovare a iadului și vor dori să se alipească cursei de alternativă HEAVEN RUN.

Organizăm cursa cerului sâmbătă, 26 octombrie, ora 13:30 în parcul Valea Morilor din Chișinău. Maratonul de alergare va fi chiar în jurul lacului de la Valea Morilor. Invităm credincioșii să se alăture în număr cât mai mare să transmitem un mesaj puternic, că trebuie să alergăm pentru cer, nu pentru iad. Să alergăm pentru lucrurile frumoase, pentru valorile noastre creștine, care ne caracterizează țara.

Maraton de alergare Valea Morilor 26 octombrie 2019

Evenimentul va dura în jur de o oră și jumătate. Vom avea și surprize pentru copii și pentru toți participanții. Desigur, vom avea și marele premiu pentru cel care va ajunge primul la finiș. Vă invităm să veniți împreună cu toată familia, cu copilașii, cu biciclete, cu trotinete.

Noi cu soția am hotărât să procurăm 100 de manuale de studiu biblic ”Cerul, iadul și viața de după moarte” pentru primii 100 care vor ajunge la finiș. Îndemnăm și alți doritori să se alăture să urmeze exemplul nostru și să cumpere manuale și pentru alții. De asemenea, împreună cu soția, vom oferi în calitate de premiu pentru locul I Biblia Internațională de Studiu Biblic Inductiv. O vom avea acolo în limbile română, rusă și engleză și învingătorul o va putea alege în ce limbă dorește.

VENIȚI să ajutați la acest eveniment, să participați. Contribuiți la acoperirea cheltuielilor pentru eveniment și pentru toate materialele de evanghelizare pe care le vom folosi.

Condiția de participare la HELL RUN este ca participanul să fie deghizat cât mai înfiorător. Condiția noastră pentru HEAVEN RUN este să purtați vestimentație cu mesaj creștin. Dacă ați participat la evenimente creștine, posibil ați primit în dar tricouri, hanorace cu mesaj creștin.

Haideți împreună să motivăm pe oameni să alerge pentru Împărăția Cerurilor și să dorească să intre în Împărăția Cerurilor. Invitația este pentru toți creștinii din toate confesiunile. Satana are de câștigat, pentru că creștinii se separă pe principiul de confesiune și nu se unesc pentru cauze comune. Veniți acum toți împreună, baptiști, penticostali, catolici, ortodocși, să depuneți o mărturie pentru Hristos. Nu ne adunăm acolo să discutăm diferențele teologice. Toți cei care credem în existența cerului, în existența reală a iadului, care suntem împotriva promovării iadului, haideți să participăm la acest eveniment. Spuneți și invitați și prietenii să participe.

Sunteți așteptați la ora 13:30 în parcul Valea Morilor la intrarea din partea Moldexpo. Maratonul va începe la 14:00. Telefon de contact: 060710027.