Speranță pentru Avocații Pro-Familia

Voi aborda doar 3 din mulți factori care funcționează în favoarea noastră în campania pentru a aduce o schimbare.

Primul, adevărul este de partea noastră.

Oamenii Pro-familia se plâng deseori din cauza influenței enorme pe care o dețin adversarii noștri asupra instituțiilor educaționale, culturale și sociale din America. Ce nu ajung ei să recunoască este faptul că adversarii noștri solicită acest nivel de control. Succesul agendei ”gay” depinde de acceptarea publică a multor minciuni care pot fi ușor respinse. Pentru menținerea acestei înșelăciuni, media pro-”gay” trebuie să consolideze continuu anumite minciuni esențiale, cum ar fi afirmația că știința a dovedit a fi biologică cauza homosexualității. Comiterea acestei înșelăciuni este relativ ușoară dacă controlezi toată mass-media de bază, dar imposibil de săvârșit dacă măcar un singur canal media de evacuare spune adevărul. Apariția internetului ca și o nouă sursă de informare, și într-o mai mică măsură succesul pe care îl are Fox News, demonstrează acest lucru. Acest lucru este semnificativ pentru avocații pro-familia: aceasta înseamnă că sarcina noastră nu este chiar așa de descurajatoare cum ne-am putea gândi noi. Noi nu trebuie să dublăm ceea ce stânga a făcut, noi doar trebuie să asigurăm că o parte din mass-media importantă este forțată să spună adevărul. Puterea adevărului însuși va face restul. Un exemplu excelent al acestui principiu se găsește în tactica celor ce se declară pentru-viață, aceștia poartă cu ei imagini mari cu copii avortați în demonstrații publice. Orice persoană care vede aceste imagini recunoaște imediat că avortul ucide copilași reali și nu doar niște ”pete de țesut”. Toate milioanele de dolari cheltuite de către avocații ce susțin avortul, care ascund de umanitate pe cei nenăscuți, pot fi anulate printr-o singură fotografie. În mod asemănător, o examinare completă, obiectivă a cererilor ”gay-lor”, cum ar fi cea precum că homosexualitatea este înnăscută, ar distruge imaginea lor publică atent construită, fără de care mișcarea politică a homosexualilor s-ar răsturna precum o grămadă de cărți. Fiți încurajați de faptul că repetarea cu perseverență a adevărului, împreună cu experiența practică a oamenilor vizavi de realitate, a început să schimbe mersul lucrurilor cu privire la problema avortului. Scopul nostru nu este mic, dar este realizabil. Cu toate acestea, nu este de ajuns ca media pro-familia existentă să spună adevărul, ea trebuie să fie prezentată ca o sursă integră în care publicul secular are încredere. Cu alte cuvinte, scopul nostru nu ar trebui să fie acela de a concura cu industria mass-mediei; ci ar trebui să fie acela de a prelua controlul a o parte din ea.

În al doilea rând, sunt mai mulți activiști de partea noastră decât de partea adversarilor noștri.

Când luăm în considerație faptul că în prezent homosexualii formează undeva de la 2 la 5 % din populație, și că nu fiecare homosexual este activ politic, numărul total al ”gay-lor” activiști în America trebuie să fie relativ destul de mic pentru puterea lor. Pe de altă parte, activiștii pro-familia sunt relativ numeroși. Noi pur și simplu nu suntem organizați. Scopul avocaților pro-familia, prin urmare, nu ar trebui să fie acela de a converti orice membru al comunității religioase într-un activist politic, dar să fie acela de a identifica activiștii deja existenți și să înceapă să lucreze mai în strânsă legătură cu ei. Acesta este un scop mult mai realizabil.

În al treilea rând, ”pătura de mijloc” a populației Americane va susține agenda noastră la fel de ușor cum susține acum agenda homosexualilor, odată ce vom redobândi controlul asupra instituțiilor noastre sociale (și a unor canale media)

. Noi trebuie să ținem minte faptul că majoritatea oamenilor sunt pur și simplu nepreocupați de probleme care nu sunt direct relevante pentru viața lor de zi cu zi. O persoană medie merge cu tendința dominantă socială. Aceasta e pur și simplu în firea omului. A fost adevărat cu privire la coloniștii din timpul Revoluției Americane. A fost adevărat cu privire la populația Germană pe timpul lui Hitler. Este adevărat cu privire la societatea de azi. Aceasta este o noutate rea pentru conservatiștii tradiționali, dar una foarte bună pentru activiștii pro-familia care sunt orientați spre misiune.
Aceasta înseamnă că noi nu trebuie să determinăm întreagă populație să gândească ca și noi: noi doar trebuie să preluăm iarăși controlul asupra instituțiilor care cel mai mult le influențează viețile, astfel oamenii se vor convinge unii pe alții, ca să vorbim așa

Sfaturi utile:

Recunoașteți Punctele Slabe ale “Gay-lor”. Puterea “Gay-lor” depinde de simpatia publică pentru homosexuali ca și victime ale prejudecății sociale. Iată de ce media pro-”gay” suprimă religios toate informațiile care se reflectă negativ asupra homosexualilor și comportamentelor lor. Iată încă de ce mișcarea ”gay-lor” insistă, și media confirmă, că homosexualitatea este înnăscută – pentru că oamenii imparțiali (adică majoritatea) ezită să dezaprobe faptul că homosexualii se implică într-un comportament pe care ei nu-l pot controla. Dacă media ar spune adevărul despre homosexualitate, și despre mișcarea ”gay-lor”, și agenda politică a ”gay-lor”, publicul nu ar fi predispus să accepte fie mișcarea sau agenda lor.
Problema este cum să aducem publicul să privească la fapte atunci când noi avem puțină sau deloc putere în a schimba media. Primul pas este să înțelegem de ce publicul este predispus la minciuna „gay-lor„. Simpatia publică pentru ”gay” ca și victime nu este întemeiată pe logică, dar pe emoții. Acesta este un motiv de ce mai multe femei (care tind să fie interesate în factori emoționali și de relații) decât bărbați îmbrățișează cauza ”gay-lor”. De fapt, unele încercări ale oamenilor de a scoate în evidență fapte expresive și deranjante despre homosexualitate au consolidat în mintea apărătorilor ”gay-lor” ideea că avocații pro-familia urăsc homosexualii. Mult timp în urmă m-am oprit din încercarea de a educa simpatizanții pro-”gay” cu privire la particularitățile neplăcute a comportamentului ”gay-lor”, deoarece acest lucru îi supără și mai rău.
Faptele trebuie spuse, doar atunci când persoana e gata să considere că sunt două părți ale problemei. O strategie eficientă este de a sublinia problema recrutării copiilor de către homosexuali.
Protecția copiilor nu oferă nici o șansă oricărui argument pentru „homosexuali” ca și victime sociale. Odată ce părinții și bunicii acceptă că recrutarea copiilor este posibilă, ei devin interesați în a vedea toate dovezile împotriva ideii legitimității ”gay-lor”. Această strategie ia mare amploare, așa cum părinții și bunicii mărturisesc promovarea flagrantă (strigătoare la cer) a homosexualității copiilor în școlile publice (deseori prezentată de activiștii homosexuali și susținută de sugestiile că, copiii ar trebuie să experimenteze determinarea ”orientării” lor sexuale), și așa cum cercetările efectuate în numeroase țări arată că, comportamentul și auto-identificarea homosexuală pot fi deduse din mediul acestuia.
(1). (Aceleași referințe utilizate mai sus) 1. Hansen, Trayce, Ph.D. “Legalizarea Căsătoriilor de Același-Sex vor spori Influența Homosexualității: Studiul Oferă Dovezi Semnificative,” reproduse pe website-ul NARTH, actualizat la 14 octombrie, 2008.

Traducere: Valentina Curbet