Lively Scott, „unul din cei mai informaţi şi pronunţaţi adversari ai agendei homosexuale în America”, vine în Republica Moldova

La invitaţia Asociaţiei „Pentru Familie”, în perioada 27 Februarie – 3 Martie, în Moldova vine Lively Scott, preşedintele Asociaţiei „Abiding Truth Ministries”, o organizaţie americană creştină conservatoare, care promovează valorile familiei.

În biografia sa, Lively Scott se autocaracterizează pe sine ca fiind „unul din cei mai informaţi şi pronunţaţi adversari ai agendei homosexuale în America”. Lively Scott este şi co-autorul cărţii „The Pink Swastika”, în care se aduc dovezi documentare că mişcarea homosexuală şi-a luat începutul în Germania la finele sec.IX şi a stat la baza şi în spatele nazismului.

În cadrul vizitei sale în Moldova, Lively Scott va purta întrevederi cu persoanele oficiale din stat, va ţine conferinţe în faţa studenţilor şi a juriştilor, va participa la emisiuni televizate si radio, în cadrul cărora va prezenta pericolele ce se ascund in spatele agendei homosexuale.

Programul vizitei lui Lively Scott va fi afişat mai tîrziu pe acest blog si pe site-ul oficial al Asociaţiei.