LIMBA ENGLEZĂ – cursuri, seminare, grupe intensive, inclusiv ONLINE

Asociația ENGLISH FOR A NEW LIFE oferă cursuri de engleză pentru copii, tineri sau adulți, în grup sau ore individuale, inclusiv online, în timpul anului de învățământ și pe timpul verii, de asemenea. Vara instruirea este intensivă în decursul a 10 zile de tabără. Periodic, organizația anunță seminare tematice de instruire. La primul seminar din acest an participanții au învățat cum să alcătuiască și să prezinte un discurs în limba engleză. De asemenea, s-au întrecut la reconstituirea amintirilor din tabere.

”Astăzi am organizat English For a New Life Camp Reunion. După cele 2 tabere de limba engleză din vara aceasta am vrut foarte mult să adunăm toți participanții la o întâlnire de reuniune, să vedem ce mai fac, cum s-au încadrat în anul de studii”, ne-a povestit Rodica Filat, profesoară în cadrul EFNL.

La moment se desfășoară grupele de limbă engleză în mai multe localități ale Moldovei, iar în Chișinău la oficiul Asociației pe str. Alexandru cel Bun 62, of. 39. În Chișinău s-a anunțat un orar variat, în dependență de nivelul și disponibilitatea participantului: cursuri săptămânale sau cursuri ajustate la un ritm intensiv pentru cei care au la dispoziție doar o lună sau 2 pentru a învăța limba. De asemenea, grup de pregătire pentru BAC sau grup de avansați axat pe comunicare. Participanții pot alege între orarul de seară și de dimineață. Dacă vin cu prietenii sau colegii, vor beneficia de o reducere de 10% pentru fiecare persoană invitată.

Învață engleza la cursuri Chișinău 2019

”Engleza se va preda anul acesta atât individual, prin lecții private, sau prin Skype, sau în grupuri mici sau mai mari, în dependență de nivelul fiecărui participant. Deci, vrem să-i ajutăm pe fiecare să-și îmbunătățească engleza, să învețe engleza la o calitate înaltă, și suntem gată să oferim condiții și, bineînțeles, astăzi am distribuit și un cupon de reducere pentru toți cei care au participat la reuniune”, a adăugat Rodica Filat.

”Cursul intensiv presupune acoperirea a două nivele, A1-A2 sau B1. De asemenea, presupune fonetică, gramatică și comunicarea. Are loc de trei ori pe săptămână a câte trei ore. Și în fiecare lună facem un curs intensiv. Mai multe detalii puteți afla la numărul 076718882”, a explicat Marcela Tașca, una din profesoarele care conduce grupe intensive în cadrul Asociației EFNL.

Cursul intensiv este destinat celor ce au nevoie urgentă să învețe engleza într-o lună sau două, precum și celor care doar atât își pot permite să facă loc în grafic pentru învățarea limbii engleze. Cursul cuprinde materialul care se predă în mod obișnuit săptămânal în decursul unui an școlar.

 • Cursurile intensive se desfășoară potrivit cu următorul grafic:
  OCTOMBRIE:
  Nivel începător: luni 17:30 – 20:30 și miercuri 18:00 – 21:00
  Nivel intermediar: luni, miercuri și vineri 9:00 – 12:00
 • NOIEMBRIE:
  Nivel începător: luni, miercuri și vineri 9:00 – 12:00
  Nivel intermediar: luni 17:30 – 20:30 și miercuri 18:00 – 21:00
 • FEBRUARIE:
  Nivel începător: luni 17:30 – 20:30 și miercuri 18:00 – 21:00
  Nivel intermediar: luni, miercuri și vineri 9:00 – 12:00
 • MARTIE:
  Nivel începător: luni, miercuri și vineri 9:00 – 12:00
  Nivel intermediar: luni 17:30 – 20:30 și miercuri 18:00 – 21:00

”De asemenea, în cadrul Școlii avem organizate grupuri pentru copii, atât la nivel începător, cât și intermediar. Lecțiile au loc de două ori pe săptămână, câte o oră”, a precizat Felicia Rotaru, profesoară în cadrul Asociației EFNL.

Pe parcursul anului urmează o serie de seminare la diferite subiecte. O mare parte din ele vor fi dedicate pregătirii pentru examenul de bacalaureat la limba engleză. Premieră în anul acesta vor fi și seminarele pentru sportivi, care vor fi organizate de 3 ori în acest an de studii și vor dura 3 ore 2 zile la rând. Tot în premieră anul acesta, sportivii vor beneficia de o reducere de 40% la cursurile EFNL.

Orarul seminarelor pentru sportivi:
24 – 25 octombrie – 9:00 – 12:00
28 – 29 noiembrie – 9:00 – 12:00
19 – 20 decembrie – 9:00 – 12:00

Costul unui seminar este de 300 de lei. Pentru înregistrarea din timp oferim 20% reducere. Adresa: str. Alexandru cel Bun 62, of. 39.

Înscrierea în grupele de limbă engleză se face la telefonul 076718882 sau la adresa de e-mail asociatia.efnl@gmail.com, precum și pe pagina de facebook: Asociația Obștească ”Engleza pentru o viață nouă”.