Despre cei ce cer legalizarea substanţelor narcotice

Întrebare:

Am auzit că există un proiect de lege despre legalizarea substanţelor narcotice slabe şi că posibil va fi aprobat. Dacă este adevărat putem face ceva cum am făcut cu proiectul de lege antidiscriminare să stopăm iniţiativa?

Despre cei ce cer legalizarea substanţelor narcoticeDa, este adevărat. La 7 mai, a avut loc “Marşul cânepei 2011″, o acţiune în susţinerea gândirii libere şi a legalizării marijuanei în scopuri medicale. Organizatorii au spus că se doreşte revenirea la tradiţia  cultivării cânepei în scopuri industriale (pentru fibre şi seminţe), şi susţinerea directă a acestei practici agricole de către Guvern. Organizatorii marşului spuneau că este necesar ca statul să tolereze consumul şi deţinerea unor mici cantităţi de marijuana-cânepă – pe modelul politicilor în acest sens ale Cehiei, Olandei, Spaniei, Portugaliei etc. Este uşor să-ţi dai seama că nu acestea sunt motivele adevărate ale organizatorilor marşului.

Vorbind despre legătura care o are această iniţiativă rea cu legea anti-discriminare, cred că tocmai faptul că homosexualitatea a început să fie promovată atât de agresiv de unele organizaţii, tocmai aceasta i-a încurajat şi pe cei ce practică alte vicii să ceară legalizarea viciilor lor. Nu va fi de mirare dacă în curând şi hoţii se vor întruni în asociaţii cerând legalizarea hoţiei, şi beţivii să se întrunească în alte asociaţii pentru a cere legalizarea conducerii maşinii în stare de ebrietate, etc.

Legea anti-discriminare pe principiu de “orientare sexuală” a deschis cutia Pandorei înainte ca să fi fost adoptată.

De aceea, este datoria fiecărui om de bună credinţă să se expună pe marginea acestor practici şi să ceară autorităţilor interzicerea şi stoparea acestor iniţiative distructive, iar politicienii, guvernarea, să dea dovadă de discernământ şi să oprească răul.