Au venit, au ascultat și au rămas îngândurați

10 tineri cu vârsta între 16-17 ani au participat la seminarul ”Dragostea Adevărată Așteaptă” (DAA) care a avut loc pe data de 9 ianuarie, s. Drăsliceni. La seminar, tinerii au avut parte de un program divers și interactiv în care li s-a predat lecția ”despre virginitate” din cursul ”Ce spune Biblia despre sexualitate?”.

În cadrul acestui seminar, participanții au aflat adevăruri despre relațiile sexuale din perspectiva lui Dumnezeu: care este originea lor; care sunt limitele și ce consecințe are trecerea de aceste limite. Lecția a fost predată de Elena Suman, lider în cadrul Mișcării de Tineret ”Generația Curată”, iar tinerilor li s-a oferit posibilitatea să interacționeze cu moderatorii și să împărtășească din experiențele lor.

La sfârșitul lecției, participanții au fost îndemnați să semneze un angajament prin care să se angajeze să-și păstreze integritatea fizică și morală până în ziua căsătoriei. Chiar dacă tinerii nu s-au hotărât să spună ”da” acestei provocări, totuși ei au plecat de la seminar profund îngândurați.