La Mulți Ani, Vasile Filat!

Astăzi, administratorul portalului Moldova Creștină, Vasile Filat, împlinește frumoasa vârstă de 42 de ani.

Scump învățător! Vă felicit călduros cu această zi importantă în viața Dstră. Pentru mine sunteți un campion în toate privințele și vreau să continui să calc pe urmele Dstră, după cum Dstră călcați pe urmele Domnului Isus Hristos. V-ați născut toamna, în anotimpul secerișului și viața Dstră chiar este caracterizată de o abundență de roade, pe care le culegeți pentru Împărăția lui Dumnezeu. Mă rog ca Dumneze să vă găsească vrednic de chemarea Lui şi să împlinească în Dstră, cu putere, orice dorinţă de bunătate şi orice lucrare izvorâtă din credinţă, pentru ca Numele Domnului nostru Isus Hristos să fie proslăvit în Dsră, şi Dsră în El, potrivit cu harul Dumnezeului nostru şi al Domnului Isus Hristos.

La felicitările mele se alătură o parte din ucenicii Dstră, care vă iubesc și vă prețuiesc mult:

Familia Rotaru

Scumpul nostru învățător și păstor, nu putem măsura în cuvinte râurile de binecuvântare care le-a revărsat Dumnezeu în viața noastră prin dvs. Domnul nostru să vă asculte ruga și să vă sature în fiecare dimineață de bunătatea Sa, ca să vă bucurați și veseliți toată viața, așa cum ne promite în Psalmul 90:14. Vă iubim și ne rugăm neîncetat pentru dvs!

Natalia Boicu

Dragă Vasile, multe felicitări cu incă un an adăugat la buchetul vieţii tale. Mă alătur tuturor urărilor de bine şi îţi mulţumesc că m-ai ajutat să îmi găsesc locul în slujba Domnului. Domnul să îţi dea sănătate, putere şi viziune!

 

Igor Filimon

Badita Vasile, vreau sa va mulţumesc din toată inima pentru aportul care l-ati avut si îl aveți în viaţa mea. Va mulţumesc că sunteți un exemplu pentru mine si permiteți-mi sa va felicit cu aceasta zi frumoasa si sa va doresc multa sănătate pentru ca sa puteți continua lucrarea frumoasa pe care o faceți. Sa aveți parte numai de bucurii de la toţi cei care i-ați învățat si-i învățați. Multi, multi ucenici in continuare. La Mulţi Ani!!!!

 


Familia Valentina și Alexandru Curbet

Din partea familiei Curbet, vrem să vă dorim ani mulți, fericire și multă sănătate în lucrarea frumoasă pe care Dumnezeu o face prin dumneavoastră. Sunteți un mare exemplu pentru noi și ne rugăm ca harul lui Dumnezeu să vă însoțească în orice loc vă aflați. Vă iubim și vă apreciem mult.

 

Ion Vacarciuc

O zi deosebita este astazi pentru dumneavoastra, si in aceasta zi vreau sa va bucur sufletul cu un mesaj de felicitare. Va doresc multe realizari, impliniri si multa nadejde in Cel de sus. Isus sa va calauzeasca in lucrarea frumoasa pe care o faceti pentru El. Multa sanatate si ravna de a face lucrarea lui Dumnezeu.

 

 

Daniela Mirzoev

La mulți ani Badea Vasile! Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce are El mai bun. Să aveți parte de fericire și împlinire în tot ce faceți. Vă mulțumesc pentru că sunteți un exemplu frumos de dedicare și împlinire a Cuvântului. La mulți ani!

 

 

Filat Lenuta

Sincere felicitări. Împreună cu familia noastră vă dorim să fiți frumos în suflet așa cum este iarna, bogat în roade pentru Împărăția lui Dumnezeu așa cum este toamna, cald la suflet precum este vara, și să fiți așteptat de cei dragi așa cum este așteptată primăvara. Vă mulțumim frumos pentru exemplu de slujire în lucrare și pentru învățătura din Cuvînt care ne-o dați. La mulți ani binecuvîntați alături de Domnul și Cei dragi. Cu drag Radu, Lenuța și Cristi Filat!

Nastea Matvienco

Vreau să vă mulțumesc că sînteți un părinte și un învățător care întotdeauna ne stați la dispoziție să ne ajutați la maturizarea spirituală!

 

 

Familia Blendarencu

Scumpule Invatator, venim cu cele mai sincere urari cu ocazia zilei Dumneavoastră de naștere. Vă dorim ca Dumnezeu să vă dea multă sănătate și împlinire din tot ceea ce faceți. Să vedeți cu ochii Dumneavoastră trezirea spirituală a țării pe care atât de mult o iubiți și o slujiți cu atâta dedicare. Suntem nespus de priveligiați că Dumnezeu ne-a pus contemporani cu un așa exemplu de soț, tată, slujitor și mentor. Dumnezeu să vă înmulțească anii cu cât mai mult rod

Cu profund respect, Radu, Lenuta, Danut și Delia Blendarencu!

 

Lidia Godea

Scump invatator, la multi ani! Domnul sa va fie lumina si calauza vietii in continuare. Sa va dea putere sa stati si in continuare tari in lucrarea incredintata. Multumesc Domnului pentru un asa invatator deosebit. Va doresc sanatate si inca multe toamne bogate si binecuvantate in Domnul!

 

 

Mihai Cioban

Bade Vasile, va multumesc nespus de mult pentru toata invatatura pe care ne-o dati, ca sunteti o binecuvintare pentru mine, si ma bucur mult ca va cunosc! Va multumesc ca m-ati ajutat cu un sfat bun intotdeauna si ca ne-ati indrumat mereu cu duhul blandetei. Sa aveti o viata lunga, plina de realizari si de fericire!

 

 

Rodica Filat

Draga Vasile, iti doresc un an plin de realizari frumoase pentru Dumnezeu si mai multi ucenici si lideri sa se alature viziunii tale de a-L face cunoscut pe Hristos prin orice mijloc!

 

Oleg Turcan

Multumesc mult pentru dragostea pe care o aveti fata de mine. Dumnezeu sa va binecuvinteze!!!

 

 

 

Familia Ghenadie și Diana Curbet

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru un creștin atât de dedicat lucrării lui Dumnezeu și cu o așa de mare dragoste pentru oameni și țară! Vă dorim, scump învățător și pastor, mulți ani împliniți și plini de rod pentru Împărăția cerurilor! Mulțumim pentru exemplul frumos de neoboseală, zel și dorință aprinsă de a vesti Evanghelia și a vedea cât mai mulți oameni mântuiți și credinicioși Domnului nostru Isus Hristos. Suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru impactul dvs enorm în viețile noastre și-I mulțumim că învățăm atâtea de la dvs. Dumnezeu să vă binecuvânteze și la mulți ani!

Дарья Евсюкова 

Я благодарна Богу за то, что знаю Вас и Вашу семью. Пусть Господь благословит Вас, даст Вам здоровья, сил и радости продолжать служить Ему всей своей жизнью.

 

 

Наталья Шишман 

От всей души поздравляю Вас с Днём рожденья! Искренне желаю, вам здоровья, счатья, успеха. Желаю вам Божьих благословений, а также продолжать твёрдо следовать в ногу с Господом. „Ибо Я Господь, Бог твой; держу тебя за правую руку твою, говорю тебе: „не бойся, Я помогаю тебе” (Исаия 41:13)

 

 

Sergiu Rutcovschi

Dragă frate Vasile, un sincer la Mulţi Ani, pentru scumpul meu învăţător şi prieten în Domnul. Domnul să vă binecuvânteze şi să vă dea mult har în lucrare, sănătate şi prosperitate. “Cine cugetă la Cuvântul Domnului găseşte fericirea, şi cine se încrede în Domnul este fericit.” (Proverbe 16:20) Vă doresc ca să fiţi fereciţi toată viaţa, cât vă va Domnul pe pământ, vă dorim o viaţă lungă şi binecuvântată. Cu dragoste în Hristos.

Stela Bocovan

Va multumim nespus de mult pentru exemplul frumos pe care-l aratati prin viata voastra si in rivna pentru Evanghelie!! Va iubim mult si va multumim pentru invatatura care ne-o dati din Cuvintul lui Dumnezeu! Dumnezeu sa va binecuvinteze!!

 

 

Familia Talmazan

Draga Vasile, mulţumim mult lui Dumnezeu pentru harul de a te cunoaşte şi de a te avea ca exemplu de trăire şi slujire. Te iubim mult şi ne rugăm ca Dumnezeu să te binecuvinteze cu multă sănătate şi puteri noi, sa atinga prin tine inimi împovărate, să mîngîie inimi îndurerate, să aducă lumină, vindecare şi mîntuire!!! La multi, multi, ani!!!!

Снежана Дюльгер

С днем рожденья, брат Василий, поздравляем.

Благодарим за вас Великого Творца,

Ведь тот огонь, что Им зажжён однажды

Вы вожжегаете и в наших всех сердцах.

Вы так заботливо о нас печетесь

И душу полагаете за нас.

Так дай вам Бог всего, чего желаете.

И помните, мы молимся о вас!

Mihai Brânză

Multumesc pentru toata investitia facuta in noi! Domnul sa va binecuvanteze cu multi ani fericiti, sanatosi si plini de biruinte in lucrari! Ca multumire… „Domnul sa iti rasplateasca ce ai facut, si plata sa-ti fie deplina din partea Domnului, Dumnezeului lui Israel, sub ale care aripi ai venit sa te adapostesti!” Rut 2:12

 

 

Aliona Soltan

Va doresc multa sanatate si Dumnezeu sa va rasplateasca pentru toata lucrarea pe ca o faceti si va multumesc ca sunteti pastorul nostru si ne invatati cu multa dragoste Cuvintul Lui Dumnezeu!

 

 

Irina Batin

Scump învățător, sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru harul de a fi învățată și ghidată în viața de credință de dvs. Dedicarea și dragostea dvs. pentru Dumnezeu, Cuvântul Lui și pentru oameni se reflectă în viețile noastre și ne motivează să călcăm pe urmele dvs., pentru că călcați pe urmele lui Hristos. Mă rog Dumnezeu să vă binecuvinteze cu sănătate, putere, înțelepciune, bucurii alături de familie și biserică! La Mulți Ani!

 

Ildica Burcio

La Mulți Ani, frate Vasile! Dumnezeu să vă binecuvinteze în toată lucrarea minunată pe care o faceți cu multă dragoste, spre salvarea multor suflete și spre slava lui Dumnezeu! Dumnezeu să vă binecuvinteze familia și în orice lucru Dumnezeu să vă întărească, să vă dea înțelepciune, sănătate, bucurie și multă roadă! Felicitări!!! 

 

Cristina Lisandra-Cușnir

Frate Vasile, vreau sa va spun ca sunteti o persoana deosebita si sa va multumesc ca existati in viata mea. Va doresc sa aveti parte numai de binecuvintari frumoase si niciodata sa nu obositi in lucrarea Dimnului. La multi ani!

 

 

Familia Cernei

Scump Pastor, La Multi Ani! Domnul sa va binecuvinteze cu multa sanatate cu bucurie de la copiii si prosperitate in Eanghelie. Va multumim mult pentru invatatura sanatoasa si pentru ca ne sunteti un exemplu frumos! cu mult drag Roman & Ana Cernei.

 

Наталья Бачур 

От всей души поздравляю Вас, брат Василий, с этим прекрасным днем, днем Вашего рождения! Хочу пожелать долгих лет жизни, здоровья, и чтобы Бог во всем помогал Вам в Вашем нелегком деле. Пусть жизнь Вас только обнимает и пусть чаще делает комплименты, в виде ваших учеников, которые будут похожи на Вас и которые будут следовать Вашему прекрасному примеру служения Господу. Я хочу выразить Вам огромную благодарность за ту любовь, которую Вы вложили в нас. Благодаря Вам я научилась многому: не только как служить нашему Господу, но и я сама изменилась, изменила свои взгляды на жизнь, свои цели, желания, глядя на пример Вашей жизни. Пусть Бог хранит Вас и даст еще много лет жизни! Мы Вас любим!