La Chișinău o biserică baptistă de 350 membri s-a adunat sub cerul liber 5 ani

Azi este duminică dimineață și mi-ar place să cred că te-ai sculat și te grăbești să ajungi la biserica ta ca să te închini cu toți sfinții, să te rogi și să fii zidit sau zidită din Cuvântul lui Dumnezeu. Știu însă că sunt și de cei care li se pare că este prea frig, sau poate că se simt “prea obosiți” și au hotărât să rămână acasă. Ce trist că oamenii nu mai pun preț pe închinarea comună înaintea lui Dumnezeu…

Ieri am fost invitat să conduc prima lecție la cursul Apocalipsa partea I care se adună în casa familiei Tașcă Vasile și Eugenia și care va fi condus mai departe de soția mea. S-a adunat un grup foarte bun și mare și foarte dornic să cunoască profund profețiile biblice. Fratele Ion Tașcă a venit la studiu împreună cu soția și cu copiii lor și la încheiere mi-a povestit câte ceva din istoria Bisericii “Izvorul Vieții” din care fac ei parte. Am rămas foarte mișcat  să aflu că după ce a fost demolată de autorități prima casă de rugăciune, biserica alcătuită din 350 de membri au avut să se adune timp de 5 ani sub cerul liber.

La încheiere doresc să adresez o întrebare cititorilor: De ce credeți că aveau oamenii așa de multă pasiune atunci pentru Dumnezeu chiar dacă nu aveam nici a zecea parte din libertățile pe care le avem noi să ne închinăm?