Nu vrem ca JurnalTV sa preia metodele de manipulare de la Moldova 1

În calitate de preşedinte al Asociaţiei Obşteşti Pro-Familia, cu indignare şi dezamăgire am privit reportajul realizat de JurnalTV cu vice-preşedintele asociaţiei d-ul Vitalie Marian, care a fost montat în aşa fel ca să lase pe spectatori să înţeleagă că membrii organizaţiei noastră ar fi cei care au vandalizat panourile publicitare cu imagini indecente din oraş aruncând peste ele vopsea. D-ul Vitalie mi-a spus că a accentuat în reportajul dat că noi, ca şi organizaţie am condamnat acest act de vandalism. Reporterul însă, sau cei care au montat, n-au inclus această parte din reportaj, ba mai mult, au montat imaginile cu acele panouri stropite cu vopsea ca să creeze în mintea spectatorilor impresia că noi am fi vinovaţii.

Mă întreb, oare după ce s-au luptat greu pentru adevăr după evenimentele din 7 aprilie, după ce au condamnat de nenumărate ori manipulările pe care le făceau cei de la postul naţional de televiziune Moldova 1 şi alte posturi aservite guvernării comuniste, oare după toate acestea, nu cumva JurnalTV vine să preia metodele lor de manipulare? Şi ce facem după aceasta? Nu vom ajunge astfel iar la ceea ce am condamnat?

Vreau sa cred ca în timpul cel mai apropiat, postul de televiziune pe Internet JurnalTV şi reporterul care a montat acel reportaj vor veni să-şi ceară scuze în mod public şi să dezmintă neadevărul pe care l-au transmis despre Pro-Familia.