Invitație la seminarul „Rolul și responsabilitățile femeii în căsătorie”

Vă invit la primul seminar din ciclul „Căsătorie fără regrete” la care vom învăța ce spune Cuvântul lui Dumnezeu despre rolul și responsabilitățile femeii în căsătorie. 

Dacă ești bărbat, este esențial să studiezi această lecție, pentru că ești răspunzător să te porți cu înțelepciune cu soția ta (1Petru 3:7) și, respectiv, să o poți sprijini și încuraja în rolul pe care-l are. Dacă ești necăsătorit(ă), atunci acest curs te va ajuta să clădești o bună temelie pentru viitoarea ta familie. 

În cadrul seminarului vom studia primele 3 lecții din manualul „Căsătorie fără regrete”:
1. Diferențe dintre bărbat și femeie
2. Rolul femeii în căsătorie
3. Despre supunere

Seminarul va avea loc în data de 27 septembrie (sâmbătă), între orele 10.00-17.00 (cu o pauză de prânz de o oră). Locul desfășurării – or. Chișinău, str. Vasile Alecsandri 133 (fosta clădire a băii centrale, oficiul Moldova Creștină TV).

Costul participării este 90 de lei și include costul manualului (40 lei) și prânzul (50 lei). Vă rog să confirmați participarea Dvs aici la comentarii sau pe pagina de facebook a evenimentului. Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la 060710027 (Vitalie Marian) sau la email christianimpact@gmail.com