Investește în pregătirea ta spirituală!

Dorești să înveți cum să studiezi Biblia personal, pentru analiză și creștere spirituală, și cum să predai Biblia altora învățându-i importanța, disciplina de studiu biblic ca să devină ucenici adevărați și lucrători buni în lucrarea Evangheliei?

Institutul Precept pregătește lideri de studiu biblic pentru lucrarea de ucenicie și misiune. Studenții și absolvenții Institutului sunt misionari, pastori, diaconi, lideri de tineret, sau viitori lideri, oameni cu potențial care și-au format o viziune biblică clară pentru lucrare.

Studiile au loc în sesiuni intensive de 12 zile, o dată la patru luni. În decurs de 3 ani parcurgi 9 sesiuni. O sesiune presupune studierea amănunțită a unei cărți sau subiect din Biblie, după care ești complet echipat cu cunoașterea subiectului și planurile de predare pentru fiecare lecție. Instruirea nu este doar teoretică, ci primești instrucțiuni și instrumente specifice ca să aplici în practică tot ce înveți, așa încât chiar de la prima sesiune să ai creștere în lucrarea pe care o conduci.

Evanghelizare și Ucenicie, plantare de biserici, creșterea bisericii, planificarea timpului, consiliere spirituală sunt unele din subiectele pe care le vei studia la Institutul Biblic Precept. La fiecare sesiune vei avea o lucrare practică în stradă care te va ajuta să înveți și să-ți formezi disciplina de evanghelizare personală eficientă zilnică. Prin materiile predate și mărturiile profesorilor și studenților vei primi multă înflăcărare pentru lucrare și călăuzire, sfătuire ca să fii la maxim rodnic potrivit cu darurile duhovnicești cu care ai fost înzestrat.

Discută cu pastorul tău și solicită o recomandare pentru admiterea la institut. Vei fi pregătit să lucrezi eficient sub conducerea pastorului în biserica ta locală.

În perioada 2-12 Ianuarie 2023, la Chișinău, va avea loc prima sesiune de pregătire din cadrul Institutului – Evanghelizare și Ucenicie. Vei studia aprofundat Evanghelia după Ioan, dar și deprinderi practice de evanghelizare și ucenicie. Sesiunea va fi predată offline și online de Alexei Tentiuc, pastor cu o bogată experiență în misiune locală și internațională.

Dacă ai absolvit Institutul ești invitat să parcurgi sesiunea de nivelul II – Coloseni, unde vei învăța temeinic Cuvântul lui Dumnezeu și cum să-ți faci o analiză spirituală bună, ca să fii pregătit pentru anul care ne stă în față. Sesiunea va fi predată offline și online de Vasile Filat, pastor al bisericii Bunavestirea din Chișinău.

În aceeași perioadă de iarnă, la Chișinău, se va desfășura Școala Timotei. Dacă ai adolescenți (14-18 ani) în familie ta sau în biserică, motivează-i să vină la școală, unde vor studia cursul Tehnologii Informaționale și cartea Estera. Sesiunea va fi condusă de profesoara Felicia Rotaru.

Pentru mai multe informații și înregistrare scrie la info@precept.md sau sună la numărul de telefon +373 69 966 779.