Învață cum să studiezi Biblia în 28 de zile!

În timp ce musulmanii își impun cu vehemență principiile și valorile religioase și studiază aprofundat Coranul încă din pruncie, creștiniii ignoră total cartea de căpătâi a creștinismului, Biblia. Apoi, judecă cu ardoare cât de răi sunt cei din jur, câtă nedreptate este în lume și cât blestem în societate. Pentru a utiliza un aparat, trebuie să citeși instrucțiunile. Pentru a pregăti o mâncare, trebuie să afli rețeta. Pentru a folosi un medicament, trebuie să te informezi din prospect. În aceeași ordine de idei, trebuie să studiem Scriptura, pentru a ști cum să trăiești. Dar, ce folos din informare, dacă apoi nu aplici cele studiate, va fi oare aparatul utilizat corect, medicamentul folosit în doza potrivită, mâncarea va fi gustoasă? Nu, atâta timp cât am rămas la etapa de informare. Informarea este esențială, iar aplicarea este cea mai valoroasă. 

Vă invităm să petreceți împreună cu noi un timp valoros, în studierea Cuvântului lui Dumnezeu, în citirea instrucțiunilor divine, în aflarea voii lui Dumnezeu. În satul Lăpușna, rl Hânceși, în fiecare sîmbătă, la ora 18:00, petrecem un timp unic în studierea cursului biblic ”Doamne, învață-mă să studiez Biblia în 28 de zile” de Kay Arthur. Puteți să vă alăturați grupului și prin Skype: ion.felicia.rotaru.

Vă invităm și la antrenamentele de Taekwon-Do din sat, în sala specializată, unde se studiază zilnic Sfânta Scriptură, începând cu ora 15:00.

Să nu ignorăm ceea ce cu adevărat are valoare!