Întorși în lumea copiilor (II)

Astăzi este a doua zi de tabără în satul ales. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu 66 de copii, care ardeau de nerăbdare să înceapă tabăra.

La început am făcut un joc cu toți copiii, unde trebuia sa găsească bomboanele ascunse pe teritoriul stadionului. După asta am cîntat și am mers la studiu în grupe. Studiul a mers excelent și copiii au fost receptivi.

Apoi am făcut starturi vesele. Au fost 7 probe și acestea au unit copiii și i-au învățat să lucreze în echipe. Jocurile i-au extenuat. Au flămînzit și doreau apă. Am făcut o pauză cînd au mîncat, au băut apă și s-au odihnit la umbră.

După asta au mers în grupele lor, unde au pregătit niște scenete captivante. Pregătirea a fost anevoioasă întrucît copiii erau de diferite vîrste și nu toți aveau același nivel de cunoștințe, însă grupul de lideri s-au descurcat de minune și au făcut scenete reușite.

Viitorii antrenori de la ISCS au făcut antrenamente cu copiii la categoriile de vîrstă la care au fost instruiți. Copiii au rămas impresionați și motivați de felul în care au decurs antrenamentele și echipamentul pe care l-au utilizat. Din toamnă este preconizat să se începă antrenamente sistematice.

O surpriză rece pentru copii au fost baloanele cu apă pregătite de lideri. În această notă ei au încheiat ziua de azi.