Interviu EXCLUSIV cu Peter Costea, candidat independent la alegerile europarlamentare!

Sunt avocat. Vreau ca Romania sa fie clientul meu in Parlamentul European. Acordati-mi onoarea de a va reprezenta. Vreau sa reprezint cu demnitate perspectiva crestina asupra familiei, vietii si libertatii in Parlamentul European, din postura de europarlamentar independent.

Pentru a face primul pas, am nevoie de sprijinul dumneavoastra: un independent are nevoie de 100.000 semnaturi de sustinere pentru a candida la europarlamentare. Cu ajutorul dumnevoastra, vom reusi sa facem ca vocea celor care cred in familia naturala, inteleasa ca uniune liber cossimtita intre un barbat si o femeie, in dreptul la viata al tuturor, inclusiv al celor nenascuti, si in libertatea religioasa si de constiinta, sa fie auzita in forurile europene.

Am experienta academica si profesionala necesara si pentru ca imi pasa ceea ce se intimpla in Romania si Europa, am luptat consecvent in ultimii 9 ani prin propuneri legislative, diverse memorii, scrisori deschise, note de protest si anlize de propuneri legislative pentru protejarea acestor valori, atit pe plan national, cit si international. Vreau sa continui lupta pentru ocrotirea valorilor poporului romin de aceasta data din interiorul Parlamentului European.