Întâlnirea antrenorilor și sportivilor creștini din Chișinău

Astăzi pentru a doua oară a avut loc întâlnirea antrenorilor și sportivilor creștini din orașul Chișinău. Scopul întâlnirii, organizate de președintele și fondatorul clubului Stolas Leukas, Vasile Filat, a fost acela de a afla cum merge activitatea fiecărui antrenor creștin care sunt problemele cu care se confruntă, dar și pentru a prezenta unele proiecte de care în care putem să ne implicăm ca și mișcare creștină sportivă.

Sport 1
Antrenorii au putut să împărtășească bucuriile, nevoile și provocările cu care se confruntă în activitațile lor. De reaminitit că mulți din acești antrenori sunt campioni și maeștri în sport și conducători de cluburi de taekwon-do, fotbal și baschet.

Sport 2

 După ce fiecare antrenor a povestit care este starea echipelor pe care le conduce, am avut un timp de rugăciune, ca Dumnezeu să ne ajute ca și antrenori creștini să ducem cu îndrăzneală mesajul Evangheliei prin această posibilitate care este sportul
sport 3
În a doua parte a discuției Vasile Filat în calitate sa de membru al bordului Coaliției Sportive Mondiale, a prezentat planurile apropiate ale activității Coaliții. De aceea în data de 16-20 martie în orașul Cluj din România va avea loc un program de pregătire pentru antrenorii și sportivii care doresc să facă misiune prin sport. De aceea cei care doresc să participe la această etapă de pregătire a antrenorilor pot apela la numărul de telefon 069588427. Un program similat celui din România se preconizează să se facă și în Republica Moldova la începutul verii. Ne rugăm ca să putem aduna sportivi și antrenori care ar putea beneficia de aceste pregătiri.
La încheiere toți antrenorii au declarat că astfel de întâlniri sunt foarte benefice pentru fiecare dintre noi și pentru bunul mers al activității în care suntem implicați.