În urma adoptării legii anti-discriminare, în şcolile din România copiii vor fi învăţaţi că “homosexualitatea este o iubire ca oricare alta”

Încă în 2005 homosexualii din Romania au dorit ca la orele de educație pentru sănătate din scoli sa se discute si despre opțiunea lor sexuala. Astfel au scos un ghid pe care l-au distribuit gratuit mai multor profesori din școlile ieșene si din întreaga tara. Ferească Domnul să fie adoptată legea anti-discriminare pe criteriu de orientare sexuală şi în Moldova căci homosexualii vor insista la scurt timp să predea şi la noi în şcoli aceleaşi lucruri.

Manualul de propagandă homosexuală a fost elaborat de Fundaţia ACCEPT din România, care este similară cu GenderDoc-M din Moldova pentru că urmăresc aceleaşi scopuri şi aplică aceleaşi strategii. De altfel, Florin Buhuceanu, preşedintele ACCEPT a venit şi la Chişinău ca să-i instruiască pe colegii lui de la GenderDoc-M şi a ţinut şi conferinţe de presă.

Ce ar fi ca politicienii noştri să descarce acest manual de propagandă homosexuală de pe net şi să vadă ce vor fi învăţaţi copiii lor în scurt timp la şcoală?

Am rămas surprins să văd că ministrul Justiţiei a spus azi că nu vede nici un pericol în această lege. Poate ia seama la opinia renumitului psihoanalist român Constantin Românescu care a spus despre manualul de propagandă homosexuală următoarele: “Ma intreb cum ar putea un profesor teafar, care combate fumatul si alcoolul, care sunt simple obiceiuri, sa promoveze in clasa viciul si devierea instinctului speciei. Este clar o tentativa de a culege prozeliti si este cu atat mai condamnabil ca incearca in scoli, acolo unde adolescentii au, la o anumita varsta, o optiune bipolara”.

Pentru curiozitate, recomand politicienilor să descarce manualul şi să vadă la ce pericole vor fi supuşi copiii lor. Dacă mai sunt părinţi care nu conştientizează pericolul, să arunce şi ei o privire peste manual şi vor vedea ce se va întâmpla dacă nu facem tot ce putem acum pentru a opri acest atac asupra naţiunii.

Cei care sunt conştienţi de pericol vor posti la 9 martie cu post negru iar la 10 martie, la orele 9:30 se vor prezenta în faţa Parlamentului pentru a spune NU LEGII ANTI-DISCRIMINARE PE CRITERIU DE ORIENTARE SEXUALĂ.

Sursa: moldovacrestina.net