În satul Cotiujeni echipa Școlii Internaționale de Misiune Precept Ministries Eurasia

Săptămâna trecută au fost organizate tabere de zi în diferite localități din Republica Moldova de către studenții Școlii Internaționale de Misiune Precept Ministries Eurasia. Pe parcursul acestei săptămâni fiecare dintre ei trebuia să învețe ceva foarte important și anume lucrul în echipă.

           

Echipele de studenți au organizat tabere de zi pentru copii în 11 localități din țară. Echipa noastră a desfășurat tabără în satul Cotiujeni, raionul Briceni. În timpul taberei a fost predat cursul ”Iosif – un om extraordinar al lui Dumnezeu”. Unii copii au apreciat mult studierea Cuvântului prin metoda inductivă, pentru că puteau lucra singuri în manual. După studierea Scripturii programul taberei continua cu jocuri sportive.


Pentru a învăța pe copii Cuvântul lui Dumnezeu liderii la fel au nevoie de pregătire spirituală. În această săptămână echipa a studiat cursul ”Vrei să fii ucenicul lui Hristos? Trebuie să plătești prețul”, din care înțelegem că a fi ucenicul lui Hristos nu este ușor, dar merită. Prețul este mare, dar răsplata e mult mai mare.

                 

Echipa a fost un exemplu pentru copii, în comportament, în relațiile unii cu alții. La sfârșitul taberei copiii au mulțumit pentru exemplul și pentru învățăturile pe care le-au putut primi:

”Mă bucur mult că v-am cunoscut. Am învățat multe lucruri de la voi, pe care pot să le aplic în viață”, a spus Drăgălina Andriciuc, participanta taberei din satul Cotiujeni.

        
Antrenamentele de Taekwon-do au continuat zilnic.

         

Săptămâna de tabere a fost una plină de momente frumoase și binecuvântate, în care fiecare student se implica în slujba Domnului. Cu toții împreună am slujit copiilor, care sunt viitoarea generație, astfel ca ei să crească în cunoașterea Cuvântului.