ÎN PREMIERĂ- tabără de Engleză, Taekwon-Do și Computere (15-25 iulie 2015)

În cadrul Asociației “Învățătură din Cuvânt – Precept Ministries pentru Moldova” în fiecare an se organizează de la 150 la 200 de tabere unde participanții studiază Biblia după metoda inductivă. Taberele acestea sunt variate. Unele sunt doar pentru studiu biblic, unele sunt cu sejur, altele în corturi, altele sunt tabere de zi. Pe lângă studiul biblic, în multe tabere se studiază limba engleză, computerele, taekwon-do, fotbal, fitness. Cu doi ani în urmă am avut și o tabără unde s-a studiat limba română și fizică. Avem solicitări să facem și tabere unde pe lângă studiu biblic să se studieze pictura și muzica și ne gândim să facem cândva și astfel de tabere. Vara aceasta, însă, pentru prima dată, organizăm o tabără unde se va preda în același timp engleza, taekwon-do și computere. 

Limba engleză

Oricine dorește să studieze cu noi este binevenit. Nu contează cât de mult cunoști sau dacă nu cunoști nimic. La venirea în tabără fiecărui participant i se va oferi un test pentru determinarea nivelului de cunoaștere a limbii engleze. În dependență de aceasta va fi repartizat în grupul care i se potrivește cel mai bine nivelului. La tabără așteptăm o echipă de peste 30 de profesori americani și toți participanii vor fi împărțiți în grupe mici așa ca profesorii să poată lucra individual cu fiecare. 

Profesorii americani vor fi asistați de profesorii Școlii “English for a New Life” din Moldova. Oricine are vârsta de la 7 ani în sus este binevenit la tabăra noastră.

Începătorii și cei care cunosc limba engleză la nivel intermediar vor studia după cursul “English for a New Life”, iar avansații vor studia anul acesta cursul “God, are You there?”, un curs de studiu inductiv al Evangheliei după Ioan.  

 

 

La tabără anul acesta s-au înscris participani din alte țări: Rusia, Ucraina, Tadjikistan, Kirghizstan. Inivităm profesorii din școlile publice pentru care oferim o scutire de 50%. Prețul integral de participare la tabără este de 120$. 

 

 

În fiecare zi se predă Engleza timp de 6 ore și se pune un mare accent pe comunicare, folosind metode creative, dar și distractive în predare. 

 

Taekwon-Do

Aceasta va fi o tabără internațională unde așteptăm și sunt invitați sportivi din mai multe țări împreună cu toți instructorii și ucenicii Clubului de Taekwon-Do “Stolas Leukas” și a Federației ITF din Moldova. Sportivii vor fi împărțiți pe grupe potrivit cu centura pe care o dețin și vor avea posibilitatea timp de 10 zile să învețe integral sau parțial programul cupului următor. 

 

 

Pentru deținătorii centurilor negre vor avea loc antrenamente speciale. 

 

 

Sportivii și instructorii care vor dori să învețe și limba engleză le va fi oferită această posibilitate. 

Computere

Cele două clase mobile și profesorii Școlii de Computere “Scriptehinfo” vor sta la dispoziția tuturor doritorilor să învețe a opera eficient și rapid la computer. 

 

 

Vor fi formate 3 grupe de studiere a computerului. În grupul destinat adolescenților și tinerilor va fi predată arta fotografierii și Photoshop. Grupul profesorilor din școlile publice va studia Power Point și Picasa. Al treilea grup este destinat pregătirii liderilor pentru lucrarea de computere și vor fi predate cursul Word și studiul biblic ”Doamne, vreau să Te cunosc”. Doritorii vor putea să facă concomitent și cursul de limbă engleză. 

 

 

Pentru înscriere și informații contactați-ne la telefonul +(373)69966779 sau la adresa de email info@precept.md 

 

Tabăra se va desfășura la Slobozia-Dușca, rn. Criuleni. Tabăra de odihnă „Cristiano” este înconjurată de o pădurice și situată în apropierea rîului Nistru. Se află la o distanță de 30 de km de capitala țării, or. Chișinău. Este un loc pitoresc, cu bazin și terenuri sportive bune.

 

 

La această tabără, pe lângă coordonare, intenționez să conduc antrenamentele de Taekwon-Do pentru deținătorii centurilor negre și să predic în fiecare seară câte un mesaj din Sfintele Scripturi. Vă invit  să studiem împreună și să creștem în cunoașterea lui Dumnezeu.