Legea antidiscriminare adoptată recent în Moldova a dat undă verde căsătoriilor gay

Ne promiteau politicienii că în nici un fel nu va putea fi folosită legea antidiscriminare (oricum nu i-au schimbat ei denumirea ca să ne înșele…)  pentru oficierea căsătoriilor gay. Chiar așa? Iată că imediat după adoptarea ei, colaboratorii organizației homosexuale Gender-Doc-M au și găsit vicleșugul cum să poată fi aplicată această lege pentru oficierea căsătoriilor între persoane de același sex .

Joi, 24 mai, Curtea de Apel Chișinău a adoptat o hotărâre prin care permite persoanelor transsexuale de a-și schimba documentele de identitate, şi anume certificatul de naştere, în conformitate cu sexul dorit (femeie sau bărbat). Acum schimbarea de gen în acte este posibilă pe baza diagnosticului „transsexualism (nuclear)”, eliberat după o examinare psihiatrică profundă fără necesitatea intervenţiilor chirurgicale.

Cică “o expertiză psihiatrică profundă”… Știm noi cum se măsoară și se condiționează “profunzimea” analizelor la noi în țară. Tot așa cum se votează și legile. Deci, dacă acum doi homosexuali vor dori să se căsătorească, este suficient ca unul din ei să-și schimbe sexul în actul de identitate. Dacă i se va opune vreun colaborator al oficiului stării civile, va fi dat în judecată, amendat sau în cel mai bun caz concediat. Apoi, tot la oficiul stării civile vor merge homosexualii cu buletinele lor de identitate în care unul va apărea ca și bărbat și altul ca și femeie și legal nu va exista nici o piedică pentru ei să oficieze căsătoria. Unica piedică poate fi frica de Dumnezeu în inimile colaboratorilor de la oficiul stării civile. Dar oare a mai rămas frică de Dumnezeu în inimile lor dacă parlamentarii, miniștiri și Președintele au părăsit-o? Toată Biblia spune că frica de Dumnezeu este începutul înțelepciunii. Încotro mergem?