Impresiile mele de la sesiunea biblică Misiologie

În perioada 16-28 septembrie am avut harul și onoarea să parcurg sesiunea biblică Misiologie în cadrul Institutului de Studii Biblice Inductive din Republica Moldova. Vreau să mărturisesc că am avut un timp extraordinar, fiind învățați de directorii Institutului din Moldova, Vasile și Anastasia Filat. Timp de 2 săptămâni am studiat Predica de pe Munte a Domnului Isus Hristos, am învățat profilul unui misionar creștin în baza acestei predici, dar și principiile de planificare a timpului. 

Am înțeles ca niciodată adevărurile Predicii de pe Munte (cu toate că toată viața ai de tras învățături din ea) și în urma studiului am decis să-l slujesc pe Domnul Isus cu o râvnă și mai mare, vestindu-le oamenilor Evanghelia. 

Mi-am făcut și un plan de misiune, pe care îl voi aplica în continuare pentru a strânge un rod bun pentru Împărăția Cerurilor. Sunt mereu însuflețit de exemplul de misiune al scumpului meu învățător, Vasile Filat, și cu acest prilej vreau să îi mulțumesc pentru exemplul frumos în facerea de ucenici. De asemenea, îi sunt nespus de recunoscător pentru sfaturile practice în planificarea timpului. Un slujitor în Evanghelie nu va putea răscumpăra eficient vremea, dacă nu-și gestionează înțelept cele 24 de ore, care ne sunt puse la dispoziție fiecăruia. 

Pe parcurs voi publica aici, pe blogosferă, planurile mele de lecții din Predica de pe Munte, care, cred că v-ar putea fi de folos în procesul de predare. De asemenea, voi publica principiile de misiune din Predica de pe Munte dar și principiile de planificare a timpului. Așa că stați cu ochii pe contul meu de blogosferă. 

Invit studenții care au participat la această sesiune să-și scrie impresiile sale la rublica comentarii.