Hollywood-ul ecranizează încă 7 filme cu conținut creștin

Filmele creștine joacă un rol important în viața oamenilor, pentru că pot să schimbe viața întreagă a omului. Însă poți numi filme creștine acele care au subiectul schimbat? Ce fel de filme merită a fi privite?

Acum, cîteva luni în urmă pe ecranele cinematografelor a fost ecranizat filmul ”Noe”. Regizorii acestui film afirmă că toate scenele din film sunt bazate pe Cuvîntul lui Dumnezeu și nu este nici o abatere de la adevăr.

Însă în această peliculă cinematografică Dumnezeu este prezentat ca Unul care nu iubește lumea și dorește ca populația să piară, fără a le oferi posibilitatea de a se salva. Cuvîntul lui Dumenzeu prezintă altfel lucrurile, Dumnezeu a oferit fiecăruia posibilitatea să se salveze de la potop, însă ei au ales să nu asculte de Noe, astfel ei au murit.

Un impact frumos în viața oamenilor de azi a avut filmul ”Patimile lui Isus” în rolul principal fiind Jim Caviezel, regizorul-Mel Gibson. Această peliculă cinematografică a reușit să aducă la Isus mai mult de 200 de milioane de oameni din întreaga lume.

Cuvîntul lui Dumnezeu spune la Romani 1:25-26 că cei care au schimbat adevărul în minciună sunt lăsați în voia unor patimi scîrboase:

”Căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu şi au slujit şi s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin.Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase ” 

Dumnezeu pedepsește pe cei ce schimbă adevărul, iar filmele care nu reflectă adevărul nu sunt pe placul Domnului. Trebuie să fim atenți la ceea ce privim, iar filmele care sunt distorsionate să le ignorăm și să recomandăm filme care pot zidi.