Heaven Run – cursă de alergare pentru Cer!

Duminică, 29 octombrie, ora 16:00, Biserica “Buna Vestire” din Chișinău, invită la cea de a treia ediție a cursei de alergare HEAVEN RUN – ALEARGĂ PENTRU CER.

Heaven Run este un răspuns creștin la sărbătoarea păgână Halloween, prin care sunt promovate vrăjitoria și cultul morții. Organizatorii își propun să ofere copiilor și tinerilor o alternativă sănătoasă, din punct de vedere spiritual și fizic, prin organizarea unei curse de alergare. O alergare pentru valorile creștine, pentru cauza lui Dumnezeu, pentru Cer.

Evenimentul va debuta cu un program festiv, după care participanții vor alerga în jurul lacului din parcul Valea Morilor. Alergătorii vor fi împărțiți în trei categorii de vârste: copii, adolescenți și adulți. Cei care vor ajunge primii până la finiș vor fi premiați cu o cupă Heaven Run, dar și cu hanorace stilate. Toți participanții vor pleca acasă cu diplome și reduceri la cursuri de limbă engleză, oferite de partenerii evenimentului – Școala Creștină “English for a New Life”.

Din program nu va lipsi masa caldă și multe alte surprize frumoase. Sunt invitați la cursa Heaven Run doritori de toate vârstele.

Programul va dura între orele 16:00-18:00. Locația – Parcul Valea Morilor, scuarul de lângă scările USM, în partea de jos a treptelor de granit. Telefon de contact: +373 60 710027 (Vitalie Marian)