Grup nou de pregătire a profesorilor la facultatea de engleză Precept Ministries Eurasia

Pentru 30 ianuarie – 10 februarie 2017 este anunțată sesiunea de pregătire a profesorilor de limbă engleză în cadrul misiunii PRECEPT MINISTRIES EURASIA. Sesiunea se va desfășura la Centrul Eurasiatic de Studii Biblice Inductive de la Surduc. Sunt invitați creștinii care cunosc limba engleză și doresc să fie pregătiți să folosească limba engleză ca și instrument pentru misiune, pentru a face ucenici.

Pastorii, slujitorii în Evanghelie care doresc să crească echipa pentru misiune pot motiva și trimite la această pregătire persoane cu potențial. La întoarcere, acestea vor putea deschide grupe de limbă engleză și studiu biblic și astfel vor începe să aducă pe oameni la Hristos și să crească buni ucenici.

Înscrierea la facultatea de limbă engleză Precept Ministries Eurasia

Pregătirea are loc în trei nivele diferite. Fiecare nivel este conceput pentru un an de zile și este alcătuit din 3 sesiuni cu o durată de două săptămâni la interval de 4 luni una de la alta. Predarea la această facultate se face în limba engleză.

La prima sesiune a primului nivel profesorii sunt pregătiți să predea după manualul „English for a New Life – 1” și cursurile biblice inductive „Having a real relationship with God” și „Loving God and others”.

Pot deveni studenți la această facultate creștinii născuți din nou, care s-au botezat, sunt membri activi în biserica locală, au mai mult de 18 ani, cunosc limba engleză și doresc să folosească această oportunitate pentru lărgirea Împărăției lui Dumnezeu. Pentru admitere este necesar să fie trimisă la adresa de e-mail contact@eurasiaprecept.org mărturia personală și recomandarea pastorului bisericii. Apoi, candidații vor susține un test de cunoaștere a limbii engleze. Pentru întrebări și detalii contactați echipa PRECEPT MINISTRIES la aceeași adresă de e-mail sau la numărul de telefon: +(373) 69966779.