La Surduc a avut loc a 78-a graduare a Institutului de Studii Biblice Inductive din Eurasia

La Centrul de Studii Biblice al misiunii „Precept Ministries Eurasia” a avut loc cea de-a 78-a graduare a Institutului de Studii Biblice Inductive. În total au graduat 14 persoane, dintre care 11 studenți la nivelul de bază și facultatea de Engleză. Trei persoane au graduat ca și profesori.

Evenimentul a fost deschis de pastorul Gigel Olariu, coordonatorul Precept Ministries România.

Directorul Misiunii Precept Ministries International, David Arthur, a avut un mesaj de felicitare și încurajare pentru toți studenții, profesorii și participanții. El a venit din SUA, împreună cu alți 4 reprezentanți ai misiunii.

Din partea profesorilor un mesaj de mulțumire l-a avut Lilia Crîlov, profesoară în cadrul facultății de Limbă Engleză. Ea și-a exprimat recunoștința față de cei ce au investit în caracterul ei și i-au dat direcții.

Două studente din Ucraina care au graduat la facultatea de Limbă Engleză, au primit diplome de onoare pentru un mare număr de ucenici: Liuda Lashiuk și Bogdana Martiniuk. La eveniment au participat reprezentanți din 18 țări în care organizația Precept Ministries International lucrează, iar anul acesta pentru prima dată au fost reprezentanți din Myanmar, Coreea de Sud, Emiratele Arabe și Cuba.

Timp de 2 săptămâni la centrul Surduc s-au desfășurat 3 sesiuni concomitente. La sesiunea de bază studenții au studiat cartea Ieremia partea I. Sesiunea a fost predată de Mia și Costel Oglice, vice-președinții Misiunii Globale Precept. Partea a II-a a sesiunii va avea loc în luna octombrie.

La facultatea de Limba Engleză s-a predat cursul pentru copii „Doamne, învață-mă să mă rog” (Lord, teach me to pray) și manualul de limbă engleză English for a New Life for kids.La cea de-a treia facultate, Tehnologii Informaţionale, au fost reprezentanți din 8 țări.

Ei au lucrat la un manual pentru copii, menit să-i învețe cum să abordeze corect tehnologiile informaționale și cum să facă delimitarea între lucrurile bune și cele rele de pe Internet.

Anul acesta, misiunea Precept Ministries din Eurasia a împlinit 20 de ani de activitate. Misiunea are ca scop echiparea spirituală a creștinilor în vederea lucrării de ucenicie, având la bază metoda de studiu inductiv al Bibliei.