La Surduc a avut loc a 57-a graduare a Institutului de Studii Biblice Inductive din Eurasia

La Centrul de Studii Biblice al misiunii „Precept Ministries Eurasia” a avut loc a 57-a graduare a Institutului de Studii Biblice Inductive din Eurasia. Doi studenți din România și trei din Serbia au absolvit facultatea de bază. De asemenea, au absolvit pregătirea pentru a preda în viitor la același Institut doi studenți din Polonia, doi in Ukraina, unul din România și Adrian Blajinschi din Moldova.

IMG_5180

A deschis evenimentul  pastorul Gigel Olariu care coordonează lucrarea „Precept Ministries” în România.

Graduarea 2016 la Surduc când a graduat și Adrian Blajinschi și Ewa cu Andrzej Sewerin.

După intrarea profesorilor și a studenților, au fost aduse în sală steagurile celor 11 țări din care au venit studenți la sesiunea ce se desfășoară acum la acest centru.

IMG_5178

Sora Mia Oglice, directorul misiunii „Precept Ministries Eurasia”, a avut un mesaj din Sfintele Scripturi pentru toți studenții, profesorii și participanții.

IMG_5183

Din partea profesorilor a avut un mesaj de mulțumire pastorul Marian Daba, care pe parcursul studiilor la Institut a plantat 7 biserici in Oltenia.

IMG_5189

Din partea profesorilor a avut un cuvânt de mulțumire pastorul Andrzej Sewerin, din Polonia, care a devenit  împreună cu soția sa Ewa student la Institutul de Studii Biblice Inductive când era în slujba de episcop al Uniunii Bisericilor Baptiste din Polonia și le-a continuat fiind rectorul seminarului teologic din aceeași țară. Azi, împreună cu soția sa au absolvit programul de pregătire și vor sluji în calitate de profesori la același Institut.

IMG_5191

Fratele Costel Oglice, directorul misiunii „Precept Ministries Eurasia” a avut un mesaj de încurajare și de apreciere pentru studenți și profesori.

IMG_5206

Oaspete de onoare la acest eveniment important a fost Steve Raiter, directorul administrativ al misiunii „Precept Ministries International”, care a avut un cuvânt de felicitare și apreciere pentru absolvenți și pentru toți care fac lucrarea în Eurasia.

IMG_5208

La încheierea evenimentului toți participanții au făcut o poză comună.

IMG_5210

Echipa venită din Moldova aduce felicitări tuturor absolvenților și în mod deosebit fratelui Adrian Blajinschi are azi a primit diploma de profesor la Institutul de Studii Biblice Inductive din Eurasia.

Graduarea 2016 la Surduc când a graduat și Adrian Blajinschi și Ewa cu Andrzej Sewerin.

Pentru informații despre programul și orarul sesiunilor filialor Institutului, vizitați site-ul http://www.eurasiaprecept.org. În Republica Moldova următoarele sesiuni se vor desfășura în lunile august și septembrie. Pentru informații suplimentare contactați la info@precept.md sau 069966779.

Vă amintim că în perioada 25-30 iulie se va desfășura Festivalul Precept Ministries Moldova, la care îi vom avea în calitate de vorbitori principali pe învățătorii Mia și Costel Oglice și vom studia lecții din cursul “Căsătorie fără regrete”.