GOLD BOOK AWARD pentru manualul ”Doamne, vreau să Te cunosc”

Kay Arthur a primit premiul CARTEA DE AUR (Gold book award) pentru manualul de studiu biblic inductiv ”Doamne, vreau să Te cunosc”. Autoarea a scris într-o postare pe facebook că este unul special pentru ea:

Honored to receive The Gold Book Award from the Evangelical Christian Publishers Association. „Lord, I Want To Know You” is such a special work to me. All the glory to God!

(Onorată să primesc premiul de carte de aur de la Asociaţia Editorilor Creștini Evanghelici. „Doamne, vreau să te cunosc” este o lucrare atât de specială pentru mine. Toată gloria lui Dumnezeu!)

Premiul Cartea de Aur pentru Kay Arthur - cartea ”Doamne, vreau să Te cunsoc”

Manualul ”Doamne, vreau să Te cunosc” conduce cititorul lecție de lecție în textele biblice care descoperă caracterul lui Dumnezeu. Lipsa cunoașterii lui Dumnezeu, potrivit autoarei, ”aduce atât de multă confuzie și durere, pentru simplul fapt că nu-L cunoaștem pe Dumnezeu, nu cunoaștem cine este El cu adevărat și cum lucrează în viețile noastre; Aceasta se va schimba dacă vei studia cursul ”Doamne, vreau să te cunosc”, promite autoarea, ”precum și umblarea ta cu Dumnezeu”.

Kay Arthur - al 5-lea premiu de aur pentru manualele de studiu biblic inductiv

Programul de premii pentru cărțile creștine al Asociației Editorilor Creștini Evanghelici prezintă anual cele mai reușite și vândute cărți și Biblii creștine. Este unul din cele mai prestigioase premii oferite pentru publicațiile creștine.

Pentru Kay Arthur acesta este al 5-lea premiu înregistrat pentru 5 manuale diferite. În 2007, Kay Arthur a primit același premiu pentru manualul ”Lord, teach me to pray in 28 days”/”Doamne, învață-mă să mă rog în 28 de zile”, care încă nu este tradus în limba română. În engleză poate fi procurat pe Amazon.

Kay Arthur este învățătoare a Bibliei de talie internațională, autoare și coautoare a sute de manuale de studiu biblic inductiv. De asemenea, este autoarea metodei inductive de studiere a Bibliei, care reprezintă o serie de pași ce trebuie parcurși pentru a descoperi detalii și adevăruri din cartea pe care o studiezi. Această metodă a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să studieze Biblia în grupuri mici, acasă, la biserică, în conferințe, școli, tabere și în multe alte modalități.