(FOTO, VIDEO) Filip Kirkorov a înnebunit la propriu. A fost internat la un spital de psihiatrie din Israel

Artist emerit al poporului rus, Filip Kirkorov, a ajuns la psihiatrie. Un interviu cu cîntăreţul a fost realizat în exclusivitate de Andrei Malahov, moderator al emisiunii „Pusti govoreat” de la postul public de televiziune rusesc. Kirkorov a ajuns la spital în urma unui  acces de nervi din timpul repetiţiei unui show, unde a bătut cu cruzime şi în public pe Marina Iablokova, regizorul ceremoniei „Zolotoi Gramofon”. Potrivit victimei,  Kirkorov a lovit-o mai întîi în faţă, apoi a tîrît-o de păr şi a început s-o lovească cu picioare în burtă şi în faţă. Ca urmare a incidentului, Iablokova s-a adresat în instanţa de judecată în vederea demarării unui proces penal împotriva cîntăreţului. Filip Kirkorov şi-a recunoscut vina şi a declarat că este bolnav foarte serios. La momentul actual cîntăreţul se află în spitalul de psihiatrie din Tel-Aviv (Israel).

Ce spune Sfânta Scriptură despre modul de viaţă destrăbălat şi consecinţele acestuia?

Am rămas portret cînd am auzit această noutate. Este o tragedie cînd omul ajunge să-şi piardă minţile şi să nu se poată stăpâni în momente critice. Mai ales cînd este vorba despre persoane cu renume naţionale sau mondiale. Pe de altă parte, îngrozitor este faptul că societatea  nu numai că tolerează destrăbălarea, dar ridică la nivel de oameni de cultură aşa persoane ca Filip Kirkorov şi alţii. În loc să condamne  imoralitatea, societatea bate din palme celor care o promovează cu obrăznicie. Nu este de mirare că Filip Kirkorov a ajuns la această stare. Se adevereşte Cuvântul lui Dumnezeu, care spune: „Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor care înăbuşă adevărul în nelegiuirea lor. Fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit; ci s-au dedat la gândiri deşarte, şi inima lor fără pricepere s-a întunecat. S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit” (Romani 1:21-22).

Vedeţi care sunt consecinţele neascultării de Dumnezeu? Atunci când omul neglijeazăcu Făcătorul său şi nu-şi pune mintea în mişcare ca să-L cunoască, inima unor astfel de oameni se întunecă. Adica omul nu mai poate discerne binele de rău şi înnebuneşte: în unele cazuri la propriu iar în celelalte-la figurat. Mai mult, oamenii aceştia ajung să se mai fălească că sunt înţelepţi. Cazul lui Filip Kirkorov trebuie să fie o lecţie de viaţă pentru fiecare din noi. Nu crede că eşti scutit de astfel de deznodămînt în viaţa ta. Teme-te de Dumnezeu să gîndeşti că eşti mai înţelept decît El. Poate că astăzi este ziua să te cercetezi şi să-ţi ceri iertare de la Dumnezeu pentru modul tău de viaţă amoral şi destrăbălat? Nu amîna pe mâine, ceea ce poţi face astăzi.