(FOTO) În cel mai afectat sat de cutremurul din Nepal s-a organizat o tabără pentru copii

M-am bucurat să primesc noutăți de la fiul nostru, David, care acum este într-o călătorie misionară în Nepal:

”Ieri am fost în satul Sidupalchuk-Nepali și am organizat tabăra de zi. Drumul a durat cam mult, aproximativ 4 ore, dintre care o oră am mers pe drum rudimentar. Satul se află la înălțimea de 1120 metri deasupra nivelului mării și se află chiar în epicentrul cutremurelor. Acolo nici o casă nu a rămas întreagă, iar oamenii acum trăiesc în locuințe improvizate din tablă. Ei o duc foarte rău, dar e frumos că au venit toți la tabără cu noi.

Au fost peste 110 persoane și am studiat despre legământul lui Dumnezeu cu Avraam, iar apoi Noul Legământ, bazându-ne pe textul din Evrei 10. A fost cam greu, căci erau foarte gălăgioși și distrați, puteau ieși și intra când doreau ei și trebuia să predau la 70 de copii odată. A fost cam greu cu studiul, însă sper că o să dea un rezultat. Pastorului David i s-a dat un teren acolo ca să construiască o biserică și i-am recomandat să înceapă un club pentru copii când o va sfârși.

După lecție am dat fiecăruia câte un ghiozdan, o vestă impermeabilă și o gustare.

Rugați-vă pentru acest sat și pentru acești copii, dar în special pentru lucrătorii de aici, pentru ca ei să aibă dorința ca să lucreze cu ei mai departe!

Azi dimineața a fost un cutremur destul de puternic, căci l-am simțit și eu! Cred că au fost vreo 4-5 grade pe scara Richter!

Mâine încep să predau un curs de 40 de minute tinerilor din două biserici din Kathmandu, cu care mă voi întâlni de 3 ori săptămânal.