(FOTO) 80 de copii au studiat cursul „Vai, am dat de probleme!” într-o tabără organizată de Asociația „El-Șadai Moldova”

În această vară avem ocazia și ajutorul lui Dumnezeu să organizăm tabere pentru copii în pădurea de lângă localitatea Baimaclia, raionul Cantemir. În prima tură de tabere, 29 iunie-4 iulie, împreună cu cei peste 80 de copii, am studiat cartea ” Vai, am dat de probleme!”.

Ghidați de liderii lor, copiii au învățat cum să confrunte diferite situații din viața lor. În baza textelor din cartea Iacov, cei studioși au aflat cum să trateze mânia, confuzia, invidia sau simțul de învinovățire din inimioarele lor.

În timpul taberei, toți participanții sunt implicați la jocuri, concursuri și alte activități distractive.

Părinții care aduc copiii în tabără sunt foarte mulțumiți și bucuroși. Iată ce a spus unul din ei:

”Vă asumați o mare responsabilitate prin ceea ce faceți, mulțumim că îi învățați lucruri bune pe copiii noștri, că le oferiți această vacanță în sînul naturii, la aer curat, iar noi ne bucurăm pentru copiii noștri că  nu mai petrec ore în șir cu ochii în calculator.” 

În fiecare seară copiii urmăresc cum arde focul de tabără și ascultă mesaje din Biblie și mărturii din viața liderilor sau persoanelor, care au cunoscut mila lui Dumnezeu. Pe parcursul taberei copiii sunt îndemnați să se împace cu Dumnezeu, să trăiască o viață de prietenie cu El și să guste din bunătatea Lui.

Aproximativ 25 de copii au ales să rostească rugăciunea de pocăință, ne rugăm ca Dumnezeu să-i întărească, să-i ajute să nu uite tot ce au învățat.

Pentru perioada 13-18 iulie planificăm să avem o tabără pentru adolescenți și tineri. Acolo ei vor avea posibilitatea să studieze cursul „Puterea cunoașterii lui Dumnezeu”. Toți doritorii de a lua parte la această tabără ne pot contacta la numerele de telefon 069217199 sau 067330360. 

Taberele sunt organizate de Asociația Obștească „El Șadai” din Republica Moldova.

Cărțile „Vai, am dat de probleme” și „Puterea cunoașterii lui Dumnezeu” pot fi procurate la Librăria Creștină „Învățătură din Cuvânt” din Chișinău. De asemenea, în perioada 3-5 august, la Chișinău va avea loc o sesiune de pregătire a creștinilor pentru lucrul cu copiii.