De ce nu admiţi să fie arătat la televiziunea naţională filmul cu propagandă homosexuală?

După ce s-a dat publicităţii intenţia de prezentare la Teleradio-Moldova a filmelor de propagandă homosexuală, în data de 15 decembrie, Asociaţia “Pentru Familie” a organizat un protest în faţa televiziunii.

Preşedintele Consiliului de Observatori al Teleradio-Moldova, Eugeniu Rîbcă, a ieşit în faţa protestatarilor şi i-a invitat la masa de discuţii. Dînsul a declarat că în urma recepţionării petiţiei expediate la 14 decembrie, membrii Consiliului de Observatori au ajuns la consens să se convoace pe data de 22 decembrie într-o şedinţă deschisă de lucru în vederea examinării conţinutului filmului şi luării deciziei dacă acesta va putea sau sau nu fi difuzat la televiziunea publică. De-asemenea Dl. Rîbcă a promis că filmul nu va fi derulat pînă la şedinţa Consiliului.

Reprezentanţii Asociaţiei “Pentru Familie” vor lua parte la şedinţa din 22 decembrie a Consiliului de Observatori al Teleradio-Moldova şi va prezenta argumentele pentru interzicerea derulării acestui film. Invit cititorul să privească filmul cu pricina şi la comentarii să-şi prezinte poziţia şi argumentele.