Sfat pentru o femeie de companie căreia nu-i „sporește lucrul”

Întrebare: 

Lucrez damă de companie la un local de noapte în Italia, dar nu pot să mai fac un ban din cauza unor femei sudamericane, care se ocupă cu vrăji și fac tot felul de riualuri acolo în local și parca ne-a luat sporul la bani mai la toate femeile. La mine nu se mai uită nici un bărbat, deși sunt o femeie destul de drăguță și munca asta o fac de 20 de ani, știu cum să o fac, dar nu mai pot din cauza vrăjilor! Am dat faliment pur și simplu – nici bani de țigări nu am. Vă imaginați? Eu, care mă jucam cu banii. Aș avea nevoie de ajutor, dar știu că costă și nu am îndrăznit niciodată. Aș vrea măcar un sfat dacă se poate, dar gratuit. Mulțumesc!

Nu eram hotărât să răspund sau nu la acest mesaj. Mi s-a părut că a fost scris mai degrabă cu intenție de batjocură. Dar, s-ar putea și să nu fie așa. De aceea, am hotărât să vă răspund. Ceea ce dumneavoastră numiți „damă de companie” este adulter sau, în limbajul biblic, curvie și una din cele zece porunci ale lui Dumnezeu scrie: 

 

Să nu preacurveşti. (Exod 20:14) 

Nu știu ce v-a adus până în această stare și împrejurări, dar curvia are consecințe grave eterne, pentru că vă duce spre iad și pierzare. Vestea bună este că, oricât de mult v-ați fi distrus și ruinat dumneavoastră viața prin păcatul în care vă aflați și vă complaceți acum, există la Dumnezeu iertare și dacă credeți din toată inima în Isus Hristos, puteți să fiți născută din nou, să primiți iertarea păcatelor și să deveniți o făptură nouă. Alegeți viața cu Dumnezeu și părăsiți păcatul în care vă aflați. Căutați Biblia și începeți să citiți întreaga Biblie ca să știți cum să vă salvați de la pierzare. Dumnezeu nu este un toiag sau un vrăjitor, precum credeți acum, că vă poate ajuta să faceți mai mulți bani practicând prostituția. Dumnezeu este Dumnezeu. El v-a creat, vă iubește și urăște păcatul în care vă aflați, pentru că ați denaturat prin faptele rele pe care le faceți chipul lui Dumnezeu pe care ați fost creată să-L purtați. Poate nu ați experimentat niciodată dragoste și nici nu credeți că vă poate iubi cineva, de vreme ce ați fost și sunteți folosită de bărbați imorali. Dumnezeu vă iubește și, în dragostea Lui, a dat la cruce pe Domnul Isus ca să moară pentru păcatele dumneavoastră și, astfel, să puteți căpăta iertarea și eliberarea din robia păcatului în care trăiți. Pocăiți-vă din toată inima și alegeți viața cu Dumnezeu. Cum am spus, începeți să citiți Biblia și căutați o biserică unde puteți să primiți învățătură sănătoasă din Sfintele Scripturi și, astfel, să urmați calea spre cer. Așa să vă ajute Dumnezeu și să vă scape din robia păcatului în care vă aflați.