Felicitări pastorului Vasile Filat!

Cu multă recunoștință și mulțumire venim astăzi înaintea lui Dumnezeu, pentru că ne-a binecuvântat viețile să cunoaștem un om cu frică de Dumnezeu, cu o inimă blândă, plină de smerenie, cu dragoste jertfitoare față de oameni, cu înțelepciune, cu pasiune aleasă față de lucrurile sfinte, studierea Scripturilor și împlinirea lor grabnică.

Scumpul nostru învățător și pastor, fratele Vasile Filat, suntem un număr mare de cei binecuvântați să vă cunoaștem, auzim, să învățăm de la Dvs și să vă vedem trăirea. Suntem martori ai dragostei mari pe care o aveți de Dumnezeu și cum El v-a binecuvântat cu daruri duhovnicești frumoase, pe care le folosiți cu o dedicare profundă pentru slujirea sfinților și zidirea trupului lui Hristos, a Bisericii!

Vă mulțumim, în special, pentru învățătura sănătoasă pe care o transmiteți neobosit prin intermediul tehnologiilor informaționale, prin care mii de oamenii au fost zidiți în tot acest timp și au ajuns la cunoștința adevărului!

Ne rugăm ca Dumnezeu să vă poarte în carul Său de biruință, să vă umple inima de bucurie veșnică, să vă răspundă la rugăciunile inimii și să vă îmbrace cu putere, pentru că ”cei ce se încred în Domnul își înnoiesc puterea; ei zboară ca vulturii; aleargă, și nu obosesc, umblă, și nu ostenesc.” La mulți ani frumoși, împliniți și binecuvântați, scump pastor!