Felicitări, Moldova Creștină!

Moldova Creștină împlinește azi 12 ani de activitate. A fost lansat de către Vasile Filat ca și blog pentru a oferi răspunsuri din Biblie la întrebările oamenilor. La ora actuală este cel mai mare site creștin din Moldova, cu peste 3500 de răspunsuri din Biblie. Zilnic este vizitat de circa 7000 de mii de persoane. Mai târziu, a fost lansată televiziunea Moldova Creștină TV (Youtube.com/MoldovaCrestinaTV) unde zilnic se postează emisiuni, prin care este vestită Evanghelia și este predat Cuvântul lui Dumnezeu. Proiectul Moldova Creștină include și ziarul Moldova Creștină, un ziar cu acoperire națională care apare săptămânal, în fiecare vineri.

Sunt onorat să fac parte din această lucrare, prin care mii de oameni au aflat și continuă să afle despre Domnul Isus și cresc duhovnicește. Mesajele de susținere și mărturiile pe care le primim din partea cititorilor și telespectatorilor noștri ne motivează să dezvoltăm și mai mult acest proiect.

Vă felicit dragi prieteni cu această sărbătoare și mă rog ca Dumnezeu să binecuvânteze viețile voastre cu belșug de binecuvântări duhovnicești!