FELICITĂRI lui Radu Blendarencu care a fost ales consilier independent în consiliul local al comunei Lăpuşna

M-am întristat dimineaţă să aflu rezultatele alegerilor din Chişinău…

Dar, m-am bucurat când am primit un mesaj de la prietenul şi ucenicul meu în Evanghelie, Radu Blendarencu care este şi autorul multor articole de pe acest portal.

Radu a candidat în mod independent pentru poziţia de consilier în consiliul local al comunei Lăpuşna, satul de baştină a lui Radu şi al meu şi a acumulat 160 de voturi plasându-se pe locul doi in lista învingătorilor.

Multe felicitări fratelui nostru Radu Blendarencu şi Dumnezeu să-l binecuvânteze în această nouă poziţia în care l-a ridicat. Să-i dea Domnul înţelepciune ca să judece drept şi să dea sfaturi înţelepte potrivit cu învăţătura Cuvântului lui Dumnezeu. Să fie o binecuvântare pentru oamenii care şi-au dat votul pentru el, pentru toţi locuitorii satului Lăpuşna, pentru consilieri şi pentru domnul Gheorghe Chirilă care a fost ales în calitate de primar şi pe care, de asemenea doresc să-l felicit cu acest prilej.

În acest context doresc să-i mulţumesc domnului Ion Chiosa care le-a slujit oamenilor în calitate de primar şi care a fost o  binecuvântare pentru ei şi a sprijinit orice iniţiativă frumoasă care a fost pentru binele oamenilor. Dumnezeu să-i dea multă sănătate, bucurie şi să-l folosească în continuare cu putere pentru a le face bine sătenilor şi tuturor oamenilor.