Noutăți și felicitări din partea echipei proiectului ”Dreptul la Viață al Copilului Nenăscut”

Vă felicităm cu obținerea statutului de copii ai lui Dumnezeu, datorită morții și învierii lui Hristos! Dumnezeu să ne ajute pe fiecare să propovăduim pe Hristos Cel răstignit și înviat, să ne facem bine însărcinarea, ca niște trimiși împuterniciți ai lui Hristos, ca şi cum Dumnezeu ar îndemna prin noi, să rugăm fierbinte pe cei în necunoștință să se împace cu Dumnezeu!

În cadrul proiectului ”Dreptul la Viață al Copilului Nenăscut” am dus mesajul Evangheliei și am explicat cât este de important să se împace cu Dumnezeu, nu doar cei ce au făcut avort, ci fiecare. Participanții și-au înțeles bine starea, așa cum lecția o începem cu cele 10 porunci, pe care le explicăm, iar, la sfârșit, mesajul despre iertare și pocăință. 

Numărul participanților s-a ridicat la 11651, dintre care 9230 din 136 localități au decis să semneze legămintele pro-viață:

S-au implicat în cadrul proiectului încă vreo 5 voluntari noi. Slavă lui Dumnezeu, pentru că mărește echipa!

Suntem în negocieri pentru locul monumentului ”Dreptul la Viață al Copilului Nenăscut”. Rugați-vă pentru această nevoie.

Slavă Domnului pentru ajutor prin Biserica BunaVestire care a acoperit cheltuielile pentru reparația mașinii. Astfel, am putut continua proiectul.

Au mai fost donați în jur de 1000 lei pentru cheltuielile de drum. Au mai rămas încă vreo 400 lei, pe care-i vom folosi după vacanță. De asemenea, s-au mai donat 200 Euro pentru monumentul ”Mamă, nu mai plânge!”. S-a ajuns la suma de 54134 lei din toate donațiile. Rugați-vă pentru această nevoie în continuare și vă invităm să contribuiți în măsura posibilităților și să împărtășiți nevoia și altora: 

Română – http://1drv.ms/1Fvdyd1 

Engleză – http://1drv.ms/1yZbuBQ 

Rusă http://1drv.ms/1yZfMcp

 

Suntem recunoscători pentru toți cei care au contribuit la acoperirea acestor cheltuieli. Găsiți aici o scrisoare de mulțumire pentru cei care au contribuit la realizarea monumentului, pe care vă rugăm să o transmiteți din partea echipei celor pe care-i cunoașteți că au contribuit: http://1drv.ms/19IP5nk.