Să vă binecuvânteze Dumnezeu în Noul An 2022

Dragă cititor ,

Vă mulțumesc că în anul 2021 ați fost alături de noi și împreună am putut să ne zidim sufletește din Cuvântul lui Dumnezeu prin slujirea portalului “Moldova Creștină”. Ne rugăm Domnului ca toată învățătura pe care am transmis-o online să vă aducă creștere spirituală, bucurie, motivare și echipare ca să slujiți în Evanghelie cu darurile spirituale pe care le-ați primit. Vă mulțumit că ați luat parte la lucrările de evanghelizare, plantare de biserici și misiune locală și internațională pe care le-a realizat împreună. Pe parcursul anului ne-au comunicat 831 de persoane că au luat decizia să fie ucenicii lui Hristos. Știm că numărul celor care au luat această hotărâre fără să ne comunice nou este mult mai mare. Vă mulțumim tuturor care ați susținut financiar activitatea portalului nostru. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească.

Ne rugăm Domnului să vă binecuvânteze în Noul An 2022 cu pasiune sporită să cunoașteți pe Domnul nostru Isus Hristos și învățătura Lui minunată ca să vă crească credința și să faceți lucrări mari pentru Dumnezeu și pentru Împărăția Lui. Rămâneți alături de noi în rugăciunile voastre și alipiți-vă la lucrările pe care le facem împreună pentru Dumnezeu. Donațiile creștinilor ne ajută să propovăduim învățătura Domnului Isus ajungând la milioane de oameni din lumea întreagă și împreună salvăm vieți de la pierzarea veșnică. Rămâneți alături de noi sprijinind financiar lucrarea prin donații lunare sau ocazionale.

Studiul biblic inductiv al Epistolei II către Corinteni îl vom începe pe data de 19 ianuarie 2022 la orele 19:00 ( cu o oră mai devreme decât am făcut până acum). La 19 ianuarie vom discuta prima lecție din curs pe care urmează să o studieze fiecare participant singur înainte ca să ne întâlnim online. Manualele pot fi procurate la Biserica Bunavestire, sau online.

Încă ceva important. Începând cu 19 ianuarie, timp de o oră înainte de începerea lecției la 2 Corinteni voi răspunde la întrebări din biblie online pe ZOOM.

Cu dragoste și rugăciune,

Vasile și Anastasia Filat împreună cu întreaga echipă a portalului “Moldova Creștină”.